返回列表 回復 發帖
Good evening Miss & everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
八點幾咋哦,咁早訓覺既?
Iamtall 發表於 2009-5-26 08:55 PM
佢兩點要起身返工架
來既時候帶住支炮,走既時候都係帶支炮,萬般帶不走,唯有炮隨身
點解你活得唔開心 ?
Iamtall 發表於 2009-5-26 06:58 PM
精品文章, 魅力 + 1
今朝賺左$34000 , 不過前兩日都輸$20000 = =
唉~~
話咁快就過左半年,又過左一個月,下午去出糧先~~
Iamtall 發表於 2009-5-27 11:29 AM
過左咩半年 ?? 你好似無講過喎
佢兩點要起身返工架
主任 發表於 2009-5-27 09:06 PM
返深夜?
兩點就要起身賣消夜
過左咩半年 ?? 你好似無講過喎
主任 發表於 2009-5-27 09:11 PM
我指時間過得好快,話咁快就過左半年
我指時間過得好快,話咁快就過左半年
Iamtall 發表於 2009-5-27 11:52 PM
哈哈~~話咁快過咗四十幾年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈~~話咁快過咗四十幾年 662387
主任 發表於 2009-5-28 12:00 AM
E..你仲未訓呀...
miss 同人去睇波囉,睇住佢俾人接走左~~
依依不捨地離別..
今日我見過EE 啦,其實佢都好似無你地想像中講得咁壞 ?
仲去左佢細佬間泰潮食野,真係好好味,特別係海南雞~~好滑,多肉,無乜骨
見過佢細佬同未來老婆 :-) 仲見到佢阿爸
主任係邊度返工 ?
訓覺啦,各位晚安
明天見
E..你仲未訓呀...
miss 同人去睇波囉,睇住佢俾人接走左~~
依依不捨地離別..
今日我見過EE 啦,其實佢都好似無你地想像中講得咁壞 ?
仲去左佢細佬間泰潮食野,真係好好味,特別係海南雞~~好滑,多肉,無乜骨
見過佢細佬同 ...
Iamtall 發表於 2009-5-28 12:13 AM
瞓咗未呀 ??
日久見淫身, 時間可以證明一切 !!
我喺葵興嗰頭返工, 想搵我飲茶呀
Good night class and 主任
瞓咗未呀 ??
日久見淫身, 時間可以證明一切 !!
我喺葵興嗰頭返工, 想搵我飲茶呀
主任 發表於 2009-5-28 12:44 AM
琴晚回完post 就訓左啦~~
葵興好近我哦,我住荃灣
搵你飲茶無問題呀,帶埋miss 一齊,到時你地雞啄不斷,我有我飲茶~~
Good morning class and 主任
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-5-28 09:35 AM
咁早起身唔訓多陣?
睇你個樣琴晚好似又輸左錢
我一陣落去食早餐,之後去做gym ,跑步練氣
咁早起身唔訓多陣?
睇你個樣琴晚好似又輸左錢
我一陣落去食早餐,之後去做gym ,跑步練氣
Iamtall 發表於 2009-5-28 09:36 AM
尋晚嬲能到瞓唔著
不過太長編同太多是非
唔係筆墨可以講得到
尋晚飲咗酒而家胃痛
本來諗住開半日工
而家想返屋企唞吓
你今日唔使嚟課室接我喇
四五點鐘度入到沙田搵我啦