返回列表 回復 發帖
柠姐早晨。
大家好,我就來又沒網絡。。。又來挖。。以家又唔知點解有。。怕佢地吃飯返來繼續開工又會沒線。
所以來通知一聲。。。唔好炸Cafe啊。。。
大家好,我就來又沒網絡。。。又來挖。。以家又唔知點解有。。怕佢地吃飯返來繼續開工又會沒線。
SweetLemon 發表於 2013-5-2 11:17 AM
你D中文真係
型 英 帥 靚 正
系廣東話來咖。。。
挖系挖馬路。。。
系廣東話來咖。。。
挖系挖馬路。。。
SweetLemon 發表於 2013-5-2 11:26 AM

廣東話   大家好,我就網絡。。。又挖。。家又唔知點解有。。怕佢地飯返繼續開工又會線。
所以通知一聲。。。唔好炸Cafe啊。。。
型 英 帥 靚 正

廣東話   大家好,我就嚟又冇網絡。。。又嚟挖。。而家又唔知點解 ...
chan200308 發表於 2013-5-2 11:50 AM
依個係馬來西亞style你識d乜嘢
依個係馬來西亞style你識d乜嘢
tvbkk123 發表於 2013-5-2 12:01 PM
支持
型 英 帥 靚 正

廣東話   大家好,我就嚟又冇網絡。。。又嚟挖。。而家又唔知點解 ...
chan200308 發表於 2013-5-2 11:50 AM
搵不到 嚟 就打來 搵不到 冇 就打沒
吃飽沒事做 打聲招呼先
搵不到 嚟 就打來 搵不到 冇 就打沒
BeiDouChef 發表於 2013-5-2 12:38 PM
點會搵唔到, 只怕唔識啫
型 英 帥 靚 正
點會搵唔到, 只怕唔識啫
chan200308 發表於 2013-5-2 12:49 PM

識聽吾識寫
-lllZJaCz6I&autoplay=1
識聽吾識寫
BeiDouChef 發表於 2013-5-2 01:02 PM
檸妹妹 係馬來西亞人
型 英 帥 靚 正
所以來通知一聲。。。唔好炸Cafe啊。。。SweetLemon 發表於 2013-5-2 11:17 AM
  afternoon lemon sweet sweet

.... don't worry .... we won't 炸 yours lemon Cafe .... but will      4u
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
檸姐姐午安 米鬼睬佢兩個.
肥貓
檸姐姐午安 米鬼睬佢兩個.
makotochan 發表於 2013-5-2 01:37 PM
米鬼睬肥貓
型 英 帥 靚 正