返回列表 回復 發帖

回應 jclai 第 68743 篇文章

师奶.. 你来咗啦..今日甘free架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-18 01:59 PM 發表
师奶.. 你来咗啦..今日甘free架
你也是。。。吃饭时间。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。

回應 malsss 第 68741 篇文章

幾好呀....malsss ^,^ ....

回應 mickeybblim 第 68742 篇文章

我都吃飽啦~.~.
近期好忙....
原帖由 lhy92725 於 2009-2-18 01:33 PM 發表

你帮手睇住了喔,我要出街啦
你慢行啊...., 我尽人事啦...
原帖由 jclai 於 2009-2-18 02:04 PM 發表
你也是。。。吃饭时间。。
刚才就是(1-2pm)....现在在努力工作中... (努力来吹水 )

回應 山棻爺爺 第 68750 篇文章

晚上都好忙吗...

E+爷爷都无饭后来散步啊... 睡前运动
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-18 01:58 PM 發表

我来咗..你又出街啦..... 注意看帅哥..
米奇小姐, 我以为你你今日唔得闲..
原帖由 山棻爺爺 於 2009-2-18 02:07 PM 發表
我都吃飽啦~.~.
近期好忙....
爷爷忙些什么啊???
原帖由 malsss 於 2009-2-18 02:19 PM 發表

米奇小姐, 我以为你你今日唔得闲..
M先生..

你都不忙咯..无理由我忙过你架

股票市场又要开始啦...
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-18 02:27 PM 發表

M先生..

你都不忙咯..无理由我忙过你架

股票市场又要开始啦...
股票市场几时开始啊?? 希望没甘快啦, 最好是三月....

回應 malsss 第 68755 篇文章

忙工作及.............蛇蛇..

回應 mickeybblim 第 68756 篇文章

股票市场又要开始?......
原帖由 山棻爺爺 於 2009-2-18 02:59 PM 發表
忙工作及.............蛇蛇..
是咯, 多点来蛇蛇, 舒解工作压力的好帮手....
爷爷& M先生...

公仔箱論壇 » 虛擬股市 (Part6) » 2009年虚拟股市,将于 22/2/2009 (星期日) 凌晨2:00 开始营业.

http://www1.tvboxnow.com/thread-605098-1-1.html