返回列表 回復 發帖
好難飲架哦,飲完爆血管...
Iamtall 發表於 2009-6-1 06:21 PM
你飲過未?廣告話飲完送你一對翼,high到識飛架波
你飲過未?廣告話飲完送你一對翼,high到識飛架波
寇仲~ 發表於 2009-6-1 06:26 PM
卬像中好似試過一次呀,以前都飲過力保健,差唔多味咁...
你去試下返黎再report
仲仲係咪晚晚都要返深夜架?
夜孖孖煮菜,訓緊覺果d 都俾你d 餸聞醒 :-D
卬像中好似試過一次呀,以前都飲過力保健,差唔多味咁...
你去試下返黎再report
Iamtall 發表於 2009-6-1 06:31 PM
好似落左架啦,無得飲囉
Miss 真係好忙,忙到無時間覆我sms,又成日俾EE 睇住尼度都玩唔到...
唔知依家點...
Good evening class and 主任
Good Evening Fian
睇左啦 可惜佢唔係我杯茶 我睇過隻燕子仔好補身下咁波

寇仲~ 發表於 2009-6-1 05:54 PM
唔得咩, 睇相頭好似幾好咁嘅喎
燕子 咁有無深入調查呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
今朝你開檔
尋晚嗰場輸半個盤
輸咗 $3250
我貪心啫
如果呢場唔貪高水買咪走盤打和囉
而家成晚要輸 $1330
雖然輸得唔多:on ...
Fian. 發表於 2009-6-1 09:24 AM
唉...輸咗我餐飯呀
我今日都無心機呀,等左成日都等唔到個機會,無耐性唔想等忍唔住又落盤
一開始輸10400,最後只輸4900 ,輸少左...都好d ~~
聽日再睇...心灰~~
一陣落去跑o下步 ...
Iamtall 發表於 2009-6-1 04:27 PM
你又輸... 今日唔係升得好勁咩
唉...輸咗我餐飯呀
主任 發表於 2009-6-1 10:33 PM
唯有等下次歐聯,不過有排
Miss 我無老婆又無女友都唔算係滾掛 主任就......
寇仲~ 發表於 2009-6-1 05:56 PM
我咩呀
你又輸... 今日唔係升得好勁咩
主任 發表於 2009-6-1 10:34 PM
係升得好勁,但我唔可以直接就咁買佢升...我係度等緊個走勢入位..
無位入再升得幾勁都係無用...
直接買當然可以,但會無策略感,我會唔知係邊度止蝕
仲仲係咪晚晚都要返深夜架?
夜孖孖煮菜,訓緊覺果d 都俾你d 餸聞醒 :-D
Iamtall 發表於 2009-6-1 06:40 PM
飲食業要開定檔吖, 好多準備功夫要預早整定架
Miss 真係好忙,忙到無時間覆我sms,又成日俾EE 睇住尼度都玩唔到...
唔知依家點...
Iamtall 發表於 2009-6-1 07:22 PM
掛住 Miss 呀 ???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件