返回列表 回復 發帖
我已經喺四台搵囡開咗條 thread 爆尻西人大鑊
Fian. 發表於 2009-6-13 06:53 PM
我去左撐你!
d 西人仲係個台入面成日懶好人咁,扮哂野,扮無辜,扮無知..
內心都唔知幾陰暗,有病又唔去睇精神科
日日係度博你注意,正煩西
咁卒之買咗咩禮物呀
Fian. 發表於 2009-6-13 07:00 PM
無呀,就請左佢地一家食左$500 大排檔~~
佢地d 仔女都無送禮架,大家都係有個心意,唔須要禮物去維持~
簡簡單單食餐飯,一家人就好開心啦~
機機豬做左嘢
小飛機 發表於 2009-6-2 06:58 PM
多謝機機豬
係呀,我都想呀~~
希望有咁既一日,日日食到
Iamtall 發表於 2009-6-13 08:21 PM
聽晚咪煮俾你食囉
無呀,就請左佢地一家食左$500 大排檔~~
佢地d 仔女都無送禮架,大家都係有個心意,唔須要禮物去維持~
簡簡單單食餐飯,一家人就好開心啦~
Iamtall 發表於 2009-6-13 08:28 PM
咁餐飯又好抵喎
唔好得把口喎
主任 發表於 2009-6-2 04:20 PM
得把口都搞掂你啦
做咩呀
主任 發表於 2009-6-2 10:03 PM
梗係啲 "CAM" 嘢啦
真攞命,都唔知幾時可以一齊過d 輕鬆既日子...
Iamtall 發表於 2009-6-2 10:31 PM
       尋晚仲要俾人打      
你又知我大家樂食? 你都係大家樂食睇到個餐牌呀 = =?
你今晚又係課室留堂 ?
我頭先先同朋友一家人興祝佢老豆生日食飯,請咗佢地食大排檔...
你鐘唔鐘意食大排檔d 野架 ?
不過有d 好食有d 唔好食 ...
Iamtall 發表於 2009-6-3 12:10 AM
大排檔都鍾意架
如果整得好食
不過我就唔鍾意食大家樂
因為我唔鍾意冇人 serve 要自己照顧自己
食得架....我見到有人食...
Iamtall 發表於 2009-6-3 12:45 AM
嗰啲人衰格囉

Take Cares
想來睇你,但你又走去整頭,要整到十一點
點解整咁耐既 ?有咩特別呀 ?
Iamtall 發表於 2009-6-3 07:06 PM
整負離子
Good Morning miss and all
Miss 今日經仲痛唔痛 ? 琴晚有冇食野呀
今朝自己煮個出前一丁,學你加2塊加拿大煙肉片加隻蛋 :-)
Iamtall 發表於 2009-6-4 07:26 AM
咁好唔好食吖
瞓陣先
Miss 你以後唔好再去 141 台啦,你留係尼個飯局仲好啦
雖然人數少d ,黎黎去去都係我地幾個
不過最重要無人激你呀嘛,開心唔開心都可以係度講,你睇到又唔會受氣
還有我地比果2個西人精神正常多了,大家說對不對 ! ;)
聽晚咪煮俾你食囉
Fian. 發表於 2009-6-13 08:45 PM
如果食少一餐可以換黎三餐,我願意
食少三餐換黎九餐,咁就發啦,複息滾存既威力