返回列表 回復 發帖
如果食少一餐可以換黎三餐,我願意
食少三餐換黎九餐,咁就發啦,複息滾存既威力
Iamtall 發表於 2009-6-13 09:34 PM
咁聽晚即係食唔食呀
而家出發同屋企去食飯
今晚除咗提早食父親節飯之外
仲同綺雯慶祝生日
       尋晚仲要俾人打      
Fian. 發表於 2009-6-13 08:53 PM
其實我之前己經好驚你做尼行會發生咁既事
因為係課室你逢人就電,唔知會電到咩人番黎
同賭一樣,電到好人當然好,電到d 好似仇家咁既人,咪話唔慘
都唔知會唔會有第二次,好驚條友會返轉頭
之前我上過141台,睇過關於你仇家既post ,
佢d 同黨講左句,話
"ban之ma  怕佢有牙呀""我怕有人唔比人嚇得咋"
http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=363304&extra=&highlight=roy&page=5
條友叫招財E,同打你嚇你既案件可以連成一串去推理...

咁聽晚即係食唔食呀
Fian. 發表於 2009-6-13 09:46 PM
梗係食啦,除非你同我話食少餐可以換三餐
咁我貪d 咪可以忍一忍囉 ;)
而家出發同屋企去食飯
仲同綺雯慶祝生日
Fian. 發表於 2009-6-13 09:48 PM
咁你幫我同綺雯講句生日快樂啦 :-)
我仲以為你唔係好鐘意你父親,點知你又會同佢慶祝父親節食飯~~
父親節食d 乜呀 ?
咁好唔好食吖
Fian. 發表於 2009-6-13 09:05 PM
向你偷師,都算過得去
以後我都會慢慢向你偷師,學番一技之長.一個人時唔駛餓死
Good evening miss and all
Miss 你以後唔好再去 141 台啦,你留係尼個飯局仲好啦
雖然人數少d ,黎黎去去都係我地幾個
不過最重要無人激你呀嘛,開心唔開心都可以係度講,你睇到又唔會受氣
還有我地比果2個西人精神正常多了,大家說對不對 ! ;)
...
Iamtall 發表於 2009-6-13 09:28 PM
做衰野既一定係天收
Good evening miss and all
寇仲~ 發表於 2009-6-13 11:18 PM
Hello 仲仲
而家出發同屋企去食飯
仲同綺雯慶祝生日
Fian. 發表於 2009-6-13 09:48 PM
Miss 今晚食得開心D,忘記D衰野佢
做衰野既一定係天收
寇仲~ 發表於 2009-6-13 11:26 PM
很認同,等死神收
Hello 仲仲
Iamtall 發表於 2009-6-13 11:27 PM
tall tall ,miss既事我覺得好難受,我做既只係可以支持佢
唔知點解我睇到尼個表情樣
就好似睇到Miss 發火既樣,好可愛,牙尖嘴利
唔知點解我睇到尼個表情樣
就好似睇到Miss 發火既樣,好可愛,牙尖嘴利
Iamtall 發表於 2009-6-13 11:31 PM
咁都俾你入到位
tall tall ,miss既事我覺得好難受,我做既只係可以支持佢
寇仲~ 發表於 2009-6-13 11:29 PM
係呀,我都好難受,今日見到話佢俾人打即刻sms 佢後飛去睇佢...
點知佢唔係課室同屋企,擔心死我...原來去左同阿媽打牌
好彩佢仲有尼個閒情,好驚佢有事~~
衣家都唔知點好,好驚條仆"街"會再上去搞事,乜都做得出...
但Miss 又要搵食,轉地方又唔得....
Miss 最好係枕頭底收番把刀,或者電腦枱放番把刀係度,萬一俾人打,生命受到威脅..
都可以自衛,同埋課室內裝個閉路電視都好 ?
EE 同隔離果位都好早收工,Miss 晚晚都收11 點仲要訓課室,如果佢地唔係度,真係幾危險~
唯有做好保安,見到d 人帶口罩帶黑超,就唔好開門~
其實課室仲有件利器,電電打蚊拍,萬一條粉腸再上黎,拎住打落佢個頭度~~
包佢電到d 頭髮樹起哂...
唔知衣家出面有冇得買d 防狼電擊器? 或者係課室放d 殺蟲水,放係容易拎到既地方
對住佢對眼噴,睇佢仲敢唔敢選擇性失明咁打人~~
總之經過尼件事後,咩架生都要買齊~~