返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 p* u( h! }8 F- L6 h
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
6 b. q! j1 t2 y5 q: H大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q$ o! m- y6 H$ v
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
tvb now,tvbnow,bttvb7 x2 y7 a: i+ o% Q% S
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
4 H, ~! S8 U2 ]& V# O9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...tvb now,tvbnow,bttvb- A0 z2 x: c6 {& E5 K- D
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
7 d1 Q; C- R0 t- stvboxnow.com
$ I  I) }9 u+ P! c& ~: D2 Mtvboxnow.com潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
3 q: f9 h+ R9 W, |. P( m6 m1 I- i1 {  u我比較仲意田蕊妮
tvboxnow.com+ T+ P* X8 c7 _- c/ Y

F6 M( o% Q7 B* y7 m. {2 `5 B- u7 t2 S公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖.. * K- I) S2 g( ^8 Q
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
# H! Y2 ?3 Z( i+ q
5 Y1 ~# v- `, L
2 x& u# F" A9 {7 |4 i我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
* i* q$ _: Y" Q$ t* U我比較仲意田蕊妮
: a0 `4 H" Y2 i7 Q" f公仔箱論壇gigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
% s$ S& k' e& }1 i% m
/ ?7 M3 ~/ Y" p" @tvboxnow.com身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
/ s1 ]$ b% X) I# L' Q& L  nwewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X+ {( Y- [7 L" d% ?$ W) k1 B- F
& y( @! T" U, s, f, O7 E
其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I" ?' S( P7 p8 d
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
* _5 k3 e( G0 w5 o1 M公仔箱論壇
1 I, @: Q+ @) a8 d  a2 @係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!