返回列表 回復 發帖
唔係雅 條過關點呀
主任 發表於 2009-6-15 11:47 PM
依家 90+ 4:3 ,巴西嬴miss 過關,但miss 好似買左巴西讓球半 唔知係咪打個和 ?
即係要 5:3 先有錢嬴, 衣家4:3 唔知係咪可以輸一半 ?
最後應該都係嬴既或者打個和掛 ?
今晚美國對意大利miss 都買左,我無買 o;
想睇下點解巴西後防踢得咁廢
Night night class and 主任
唔係雅 條過關點呀
主任 發表於 2009-6-15 11:47 PM
   尋日拖落嚟嗰兩條過關過咗啦
我好彩唔貪心買主客和咋
兩條過關加埋贏 $6778.75
而家場英格蘭 U 21 我買咗大
而家 51 分鐘 1:1
叫緊糊

英格蘭 2:1
又收錢
而家又一條三串一過咗巴西同英格蘭個大
射落夜啲 U 21 西班牙贏
依家 90+ 4:3 ,巴西嬴miss 過關,但miss 好似買左巴西讓球半 唔知係咪打個和 ?
即係要 5:3 先有錢嬴, 衣家4:3 唔知係咪可以輸一半 ?
最後應該都係嬴既或者打個和掛 ?
今晚美國對意大利miss 都買左,我無買 o;
想睇下 ...
Iamtall 發表於 2009-6-15 11:50 PM
美國對意大利我買咗大
美國 12 碼 1:0
意大利 1:1
意大利 1:2
收錢
西班牙 0:0 輸半個盤
Good night class and 主任
see you tomorrow
   尋日拖落嚟嗰兩條過關過咗啦
我好彩唔貪心買主客和咋
兩條過關加埋贏 $6778.75
而家場英格蘭 U 21 我買咗大
而家 51 ...
Fian. 發表於 2009-6-16 01:24 AM
WoW 場場都嬴咁制.....
勢不可擋,發達啦
但琴日巴西果場,我地個大係咪輸一半
morning Miss
morning everybody
morning everybody
小飛機 發表於 2009-6-16 11:30 AM
Good afternoon 機機
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon class and 主任