返回列表 回復 發帖
哦, 那要努力啊 x 2
QQ好似无放过暑假甘
條骨都無佐lu
哦, 那要努力啊
) j* u9 V5 U1 A公仔箱論壇go2david 發表於 2011-9-6 11:47 AM
5 e5 _. U; O) x# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ok
QQ好似无放过暑假甘2 N0 w1 p5 S; t+ t. j. T% r
lhy92725 發表於 2011-9-6 11:58 AM
公仔箱論壇; r" o9 Q6 k# T) p" \
我地黎度无放过暑假架~因为没夏天 tvboxnow.com7 e) ~/ {) V. _; Y$ \% s
考完试之后就有2个礼拜假期啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f6 i  }5 _" U
ok
8 I3 T9 h# y# A4 qwathehellqq 發表於 2011-9-6 11:59 AM
  S( }( ?: q5 c4 \tvb now,tvbnow,bttvb所以唔好剩係掛住賭
畸形人類研究科
" o& U5 O* w1 J所以唔好剩係掛住賭
3 o# U- }# R; vtvb now,tvbnow,bttvbgo2david 發表於 2011-9-6 12:03 PM
3 q0 ^: u' g! c9 F9 J4 ctvb now,tvbnow,bttvb 唔甘啦
點解你得番幾百萬架??
畸形人類研究科
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅
條骨都無佐lu
5 Y2 e) H: m) N2 G( S! f* m6 s 唔甘啦
7 b! ^# x6 f; I  n( u0 P# Zwathehellqq 發表於 2011-9-6 12:06 PM
- N7 ^4 m4 O" E' i- y1 L) H4 a原來過左兩關..bug chance to win again
畸形人類研究科
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x. q% p/ }2 a& n# a) Y
原來過左兩關..bug chance to win again
$ s$ s5 K# F3 O! S0 H9 V1 _' c) Lgo2david 發表於 2011-9-6 12:16 PM
4 u0 y2 k: L" `% s系呀。。差一关
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅tvboxnow.com+ ]8 @% M: F, l
lhy92725 發表於 2011-9-6 12:14 PM
公仔箱論壇0 Z, Q3 }* B: ^! S
噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架
點解你得番幾百萬架??3 K/ s5 A6 a) c( r  z
go2david 發表於 2011-9-6 12:09 PM
. n( v2 r* f+ S7 T$ k: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇( @. T7 _! r' |8 j; j

4 r; x  s+ F6 j# p1 J! Stvboxnow.com時也命也

平壤核子能源研究所
" E/ m7 l$ E. \4 o
噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架
; Y7 U3 {  W* v" ?+ Utvb now,tvbnow,bttvbwathehellqq 發表於 2011-9-6 12:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: D6 a$ L8 c1 A, G, L
私人大学同政府大学的学制吾一样架?
條骨都無佐lu
0 ?, P8 Z0 I# i9 Q: _
私人大学同政府大学的学制吾一样架?tvboxnow.com2 F3 e6 [& N- g' K4 U# g6 ]' }
lhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
公仔箱論壇4 v# \: t; D7 r( T( j
有d系一样,有d私人大学系唔同架, 我地黎度大学有分好多段开学时间架。。好复杂
1 u* u8 i' d. F. ttvboxnow.com私人大学同政府大学的学制吾一样架?( N% ]3 z; x8 o7 d7 h
lhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
- Z% e8 y  S8 W3 g6 T+ \6 Z: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 E9 P1 f* b. `( n* a5 p7 W9 k: N
5一样

平壤核子能源研究所