返回列表 回復 發帖
個d 可能係比人玩囉上黎貼都未定...

其實咁耐以來.. 你見過晴晴姐真人福相未呀???
roberton888 發表於 2011-3-7 02:28 PM
哈哈。。当然有啦。。
哈哈。。当然有啦。。
ckhooi74 發表於 2011-3-7 02:29 PM
咁你真幸福...

咁而家又唔見佢 post 上黎比大家睇...
ROBERT FROM HK
健哥 FROM 大馬

咁你是誰 ? 還有TVB & 輝哥呢

我入面會唔會阻住你地傾計 ???
icashan 發表於 2011-3-7 02:27 PM
我地呢到唔緊要架... 你隨時插咀都可以... 無所謂架..
哈..咁就好啦 !
哈..咁就好啦 !
icashan 發表於 2011-3-7 02:33 PM
我咪David囉, 剛食完飯返來...
畸形人類研究科
2點半才回來, 你做什麼 的.
ck是路過的hk人
你可以同健哥夾份嘛... 我都夾... 我出 500 蚊.... 一齊玩
roberton888 發表於 2011-3-7 01:57 PM
他門最低買1億
2點半才回來, 你做什麼 的.
icashan 發表於 2011-3-7 02:59 PM
我係做貿易的, 有時食飯比較晚...
畸形人類研究科
我係做貿易的, 有時食飯比較晚...
go2david 發表於 2011-3-7 03:11 PM
重點是收工會否比較晚先 ?? 呵 ...
這裡有我, robert, tvb, 健哥, 輝哥咁多人出過post..

重新說明
健哥, 輝哥是大馬人,重點是好人,會派錢
robert,david及tvbckbt是香港人,重點是壞人,會搶錢
重點是收工會否比較晚先 ?? 呵 ...
icashan 發表於 2011-3-7 03:15 PM
依家好d七點幾啦, 不過有時夜晚要打去外國follow up啲野..
畸形人類研究科
依家好d七點幾啦, 不過有時夜晚要打去外國follow up啲野..
go2david 發表於 2011-3-7 03:18 PM
請我做助手回帖
這裡有我, robert, tvb, 健哥, 輝哥咁多人出過post..

重新說明
健哥, 輝哥是大馬人,重點是好人,會派錢
robert,david及tvbckbt是香港人,重點是壞人,會搶錢 ...
tvbckbt 發表於 2011-3-7 03:17 PM
ck先生出名石頭鑽不出血來, 汲水高手...
畸形人類研究科
請我做助手回帖
tvbckbt 發表於 2011-3-7 03:19 PM
請你唔起啦
畸形人類研究科