返回列表 回復 發帖
好好大只哦,要請人食先食得曬
lhy92725 發表於 2014-11-18 11:21 AM
呢隻大概16、7磅喥屬於中小型,大嘅可以三十幾磅!!我同老公,有時佢細佬黎埋都得三、兩個人,要食足一個禮拜!!
好在有grace敎路遮, 如果唔係都未試過點整. 我都係請敎緊啲同事.
pknoface 發表於 2014-11-18 11:42 AM
睇你火雞腔用咩配料同入爐時配料既溫度,通常最初30分鐘要 400℉(等隻火雞平均warm up),之後轉350℉ 慢慢焗! 焗出哩,又嫩又滑又多汁!! 正!!!
真係光陰似箭, 日月如梭.....
轉眼間武當派又迎來10000帖既時刻.
本派將送給每位於9950帖至10049之間到訪既朋友小小禮物一份.
十分感謝各位朋友既熱情支持.
本掌門謹代表武當上下對大家致以無比既謝意!

...
pknoface 發表於 2014-11-18 10:38 AM
恭喜......恭喜
命裡有時終須有 命裡無時莫強求
一個餸食得太耐會好悶嘅哦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2014-11-18 01:03 PM
一個貓對得太耐會好悶嘅哦
型 英 帥 靚 正
本派將送給每位於9950帖至10049之間到訪既朋友小小禮物一份.

...
pknoface 發表於 18/11/2014 10:38 AM
掌門又咁快手癢要派金啦~
認真睇真啲真係又真係
lhy92725 發表於 2014-11-18 01:03 PM

一個貓對得太耐會好悶嘅哦
chan200308 發表於 18/11/2014 01:28 PM
我周圍都要對住你我都好悶哦
認真睇真啲真係又真係
小強對得耐強嫂會唔會悶啊
條骨都無佐lu
小強對得耐強嫂會唔會悶啊
lhy92725 發表於 18/11/2014 02:20 PM
係悶我就會換另一個
認真睇真啲真係又真係
多謝武當派10000帖派禮物
比心機 努力 加油 唔怕慢,最怕站!
佢至中意去起人底架啦.
pknoface 發表於 2014-11-18 08:31 AM
為什麼你推人落地鐵軌道?新聞消息

...
pknoface 發表於 2014-11-18 10:38 AM
恭喜
大大焗爐焗,火雞入爐40分鐘起計,每磅肉約焗20分鐘!火雞肚腔內加入煮熟之蔬菜及肉類配料!每磅配料另加約20分鐘!

2983017 ...
gracechanstuart 發表於 2014-11-18 11:16 AM
Turkey stuffing準備好?
我都未試過點整喎. 今年係第一之咋.
pknoface 發表於 2014-11-18 11:39 AM
之前你post 12xlb 火雞照片
呢隻大概16、7磅喥屬於中小型,大嘅可以三十幾磅!!我同老公,有時佢細佬黎埋都得三、兩個人,要食足一個禮拜!! ...
gracechanstuart 發表於 2014-11-18 12:13 PM
麥兜火雞吃了半年