返回列表 回復 發帖
good.morning天哥
我妈进院了...
甘又要出呢招啦
lhy92725 發表於 2010-2-23 11:27 PM
貓貓呢招失靈了
恭喜發財天哥~~~快d發紅包
我妈进院了...
raytian 發表於 2010-2-24 10:04 AM
oh....really.sorry 伯母冇咩事嗎?
CC517 4 秒前 TVB 28000000 元  積分轉出  
真爱难求 21 秒前 TVB 28000000 元  積分轉出  
bra少 36 秒前 TVB 28000000 元  積分轉出  
山棻爺爺 54 秒前 TVB 28000000 元  積分轉出  
小飛機 1 分鐘前 TVB 28000000 元  積分轉出  
lhy92725 1 分鐘前 TVB 28000000 元  積分轉出
派了.祝大家新的一年,新的希望~
thanks.天哥祝願伯母早日康復~身分健康
oh....really.sorry 伯母冇咩事嗎?
小飛機 發表於 2010-2-24 10:13 AM
从beijing回来,发烧47度...被suspect为h1N1,
好彩现在确定不是了..过两天出院~
要注意身体啊,祝伯母早日康复
條骨都無佐lu
从beijing回来,发烧47度...被suspect为h1N1,
raytian 發表於 2010-2-24 10:19 AM
咁都唔使咁擔心
要注意身体啊,祝伯母早日康复
lhy92725 發表於 2010-2-24 10:27 AM
貓貓都要注意身體,你琴晚唔舒服,而家好番未?
raytian 發表於 2010-2-24 10:19 AM
祝伯母早日康復....   多謝利是 仲有早晨
冇事就好啦。。。唔使咁擔心。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
多謝你的利是。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我都多謝天哥利是