返回列表 回復 發帖
大馬路同元朗四街有咩嘢睇呀? 過馬路要睇車喎
小飛機 發表於 2009-8-24 08:44 PM
之唔咪就係睇車

頭燈囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
hi 淫淫 終於見到你喇
小飛機 發表於 2009-8-25 12:08 AM
Hello 機機 ^^
仲以為無人添, 咁夜嘅, 聽朝唔洗游早水咩
LONG TIME NO COME HERE.......HI ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-8-24 11:44 PM
走粒仔, 好耐無見喇, 蒲咗去邊呀
Hello 機機 ^^
仲以為無人添, 咁夜嘅, 聽朝唔洗游早水咩 740344
主任 發表於 2009-8-25 12:13 AM
琴日游左喇, 可能呢排游得多, 膊頭有d 攰
走粒仔, 好耐無見喇, 蒲咗去邊呀 740345
主任 發表於 2009-8-25 12:14 AM
x2
之唔咪就係睇車

頭燈囉 740343
主任 發表於 2009-8-25 12:11 AM
邊個對燈先 ....
琴日游左喇, 可能呢排游得多, 膊頭有d 攰
小飛機 發表於 2009-8-25 12:16 AM
咁又係, 昅得女多, 隻眼都幾攰嘅, 唯有隔兩日先昅過啦
邊個對燈先 ....
小飛機 發表於 2009-8-25 12:18 AM
通街都係, 睇到你唔睇呀
通街都係, 睇到你唔睇呀 740353
主任 發表於 2009-8-25 12:21 AM
我唔要光殘殘果d, 我要白雪雪, 好彈手果d喎
好喇, 我要訓覺喇, good night 各位
咁又係, 昅得女多, 隻眼都幾攰嘅, 唯有隔兩日先昅過啦
主任 發表於 2009-8-25 12:20 AM
諗起d 靚女都係訓著都笑番醒
走粒仔, 好耐無見喇, 蒲咗去邊呀 740345
主任 發表於 2009-8-25 12:14 AM
我耐唔耐都有上黎.....只係呢到冇人咋

都唔知留唔留言好

我冇地方蒲....只係做野

因為交租清左袋....而家又冇錢喇,要出去接job再搵過
Night night class and 主任
I gotta go supermarket to buy the grocery,.....
talk to you guys later,.......
Masterking 發表於 2009-8-24 05:27 AM
今朝又係你開檔喎
Good morning MISS and everyone, ....
just came back from supermarket,
I bought a lot of food,...... so much......
Masterking 發表於 2009-8-24 08:42 AM
啱啱呢個 weekend 有冇 friend 去你度玩呀