返回列表 回復 發帖
大家安安摟!
无晒人咯liu吾早D返黎
條骨都無佐lu
call左大米, 完全冇反應
周日姐姐边会得闲
條骨都無佐lu
call左好耐啦, 完全冇反應, 可能冇入錢, 電話用唔到, 佢經常係咁
甘都得?平时点同人沟通啊?
條骨都無佐lu
收到call咪得囉
喔,无钱都可以收到电话?
條骨都無佐lu
准备间屋比125妹妹啦 lhy92725 發表於 2012-8-12 12:56 PM
~ 猫猫, 125 跟周哥哥租一个房间好啦 ...
~ 周哥哥很多时候不在家 ...
~ 125 可以在家
~ 不过, 尚未问CC哥哥&靓婆婆意见 & not sure 周哥哥同意租不租给125  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
~ 猫猫, 125 跟周哥哥租一个房间好啦 ...
~ 周哥哥很多时候不在家 ...
~ 125 可以在家1790969 179096817909701790971
~ 不过, 尚未问CC哥哥&靓婆婆意见 & not sure 周哥哥同意租不租给125  ...:012 ...
fls125 發表於 2012-8-12 09:21 PM
你帮他扫屋他仲边敢有意见
條骨都無佐lu
喔,无钱都可以收到电话?
lhy92725 發表於 2012-8-12 09:14 PM
可以呀, 打唔出g ma, 不過有有效日期, 限期之內冇入錢就會失效, 果no.
~ 猫猫, CC哥哥 ~ Good Night ~
~ 125 胃不舒服 ~ 要

~  ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
是不是吃了太多冰冻野,要饮D热水啊
條骨都無佐lu
可以呀, 打唔出g ma, 不過有有效日期, 限期之內冇入錢就會失效, 果no.
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:24 PM
我呢边都有类似的电话卡
不过钱一低过10文就会不断提示你入钱
條骨都無佐lu
我呢边都有类似的电话卡
不过钱一低过10文就会不断提示你入钱
lhy92725 發表於 2012-8-12 09:27 PM
我耐冇用, 唔記得大馬會唔會咁