返回列表 回復 發帖
就妳.我無咩特別地方或方法上傳的

上傳埋2幅先
ricky867 發表於 2012-7-15 11:35 PM
好, 等我仔細睇下有乜想要再問你, thanks first
周生你想光顧
ricky867 發表於 2012-7-15 11:46 PM
可以order架?
真匿名
可以order架?
chowold2 發表於 2012-7-15 11:50 PM
OK.WELCOME.請問老細需要什麼和出價多少
早晨 Jeane 靚版。。。。
good morning everyone

Goodnight Derek 大大。。。。唔訓覺?
靚女早晨, 見到derek大大

PS: 唔訓覺?
靚女版,區版&各位
MORNING~~
Jeane Jeane可能返左學
真匿名
the pretty girl in the photo is really you ?  very sweeeeeetttt
POST住D大家耳熟能詳先
ricky867 發表於 2012-7-15 10:55 PM
动画GTO 你只有 日文的啊? 影片会清吗?
四驱小子 是不是 爆走兄弟 讲迷你四驱车的?
靓版jeane 同各位晚上好~

动画GTO 你只有 日文的啊? 影片会清吗?
四驱小子 是不是 爆走兄弟 讲迷你四驱车的?
BeiDouChef 發表於 2012-7-16 07:29 PM
GTO 暫時只得日語 解析度為720*480 全43集

有2套讲迷你四驱车的我不知你指邊套

四驅小子        兒童台粵語版        全25集              解析度 704*576

四驅兄弟 = 爆走兄弟                     兒童台粵語版        全153集              解析度 720*576

你看GTO我建議可睇埋麻辣女教師 全13集              解析度 640*480  (我MISS係大佬動畫版)
下次我有时间 我再PM你
Jeane 韓版。。。早晨。。
Missed 佐 civic 兄派錢喔。。。。