返回列表 回復 發帖
今日一開課就好忙
而家先得閒蒲頭咋
講起今朝就好能 "罄" 呀
尋晚以為自己冇飛線返屋企
尋晚已經典到五點鐘先瞓得著  ...
Fian. 發表於 2009-8-25 08:21 PM
個7 HEAD點做人啊SIR架.....誤人子弟
係呀!等左3個禮拜呀 ...好齋呀! 頸都長埋..邊有你地咁幸福, 想幾時見都得..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:07 PM
Hello 撻撻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
撻撻冇去補課咩
小飛機 發表於 2009-8-25 10:03 PM
冇呀!都唔知miss 幾時放完暑假
約你出黎睇波的話,你出唔出先
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:05 PM
搞個同學聚會囉
係呀!等左3個禮拜呀 ...好齋呀! 頸都長埋..邊有你地咁幸福, 想幾時見都得..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:07 PM
要爭取嘛...你都得架, 機會人人平等架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
禮拜幾呀, 我有 3 枝, 留番支比你吖....
嗰兩支, 我吼你唔喺道同 MIss 飲 740913
主任 發表於 2009-8-25 10:08 PM
咁我呢 ?
要爭取嘛...你都得架, 機會人人平等架 740915
主任 發表於 2009-8-25 10:10 PM
我很贊同......好似 開檔人人有份
嘩!今晚勁齊人
我自己住個到連埋水電煤都差唔多9千

仲要比錢屋企人呢.....我自己邊有得使

應承過你唔接替身架嘛.....仲接咩
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:02 PM
走粒仔^^