返回列表 回復 發帖
呢排我就係係咁影呢D,做到手都跛

09年上半年靜過西,下半年開始做到死

D 客08年年中開始BOOK晒我呢D時候.........所以........會愈來愈少時間見你地同MISS ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:24 PM
男人有錢, 洗驚無女人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔好提喇....而家肥到離晒譜

如果棒就仍然Keep到咁fit啦
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:29 PM
有茅咁誇張 肥得過姣鬆啲?
男人有錢, 洗驚無女人 740942
主任 發表於 2009-8-25 10:34 PM
絕對贊同, 魅力+ 100分

'沙'太極可以強身健體+減肥
劍劍玩緊3p

會議?
毛衣同拍戲, 香港都無前境...
我係你會專注影相, 有咗口碑, job 就會繼續嚟
主任 發表於 2009-8-25 10:30 PM
所以我己經冇拍戲啦,毛衣係靜d,但唔可以冇份正職0係身,唔係會死得

再肥落去, 咪做得紅今補嘅替身
小飛機 發表於 2009-8-25 10:34 PM
咁我唔知佢有幾肥,但我的話係比以前肥左

連miss 都話我肥左....
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:36 PM
我而家練緊呢隻....可以減肥之餘,出去打交都仲得
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:36 PM
我都想學 "沙"番幾蕉
禮拜幾呀, 我有 3 枝, 留番支比你吖....
嗰兩支, 我吼你唔喺道同 MIss 飲 740913
主任 發表於 2009-8-25 10:08 PM
等我後日返公司 check 吓個 行程先
劍劍玩緊3p

會議?
小飛機 發表於 2009-8-25 10:37 PM
同鬼佬玩3p.....小心惹愛滋
小飛機 發表於 2009-8-25 10:34 PM
啊...你講姣鬆啲壞話, 我話比佢聽
再肥落去, 咪做得紅今補嘅替身 740943
主任 發表於 2009-8-25 10:38 PM
三毛唔使架.....我當年比佢打到飛起....斷骨就係因為佢
我而家練緊呢隻....可以減肥之餘,出去打交都仲得
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:40 PM
好勁喎 一個打十個