返回列表 回復 發帖
咩~都有第一次家嘛 741905
你睇天空小說都應該記得, 我第一次出嚟都嘔幾鑊吖741906
主任 發表於 2009-8-26 11:42 PM
呢一次呀?

蝦碌豉油王乾煎
MISS 藝識百變
RAAN 仔領獎嘅慶典

我同佢去買餸先
主任隨後到沙田

帶備紅酒嚟作戰
酒香菓味好鬼甜

飲咗一支 WARM UP 先
鹹濕家先出現

黑椒牛柳粒好堅
花枝片蘭花爽甜

清蒸星斑好新鮮
主任嗰晚迷到癲

魚都未食眠一眠
瞓喺梳化 "艾" 陣先

連環去劏首次見
係咪呢排冇乜練

幾杯到肚係咁先
我哋三個酒量堅

飲咗三支面不變
仲要上課 SCIENCE

HIGH 到真係好鬼癲
跳埋勁舞放吓電

FIAN 舞姿盡顯現
攬住鹹濕舞纏綿

騎住 RAAN 仔好淫賤
本來最愛主任 THIN

但係佢話要走先
煩惱呢刻擺埋便

開心快活過神仙
以後每月見一見

常務會議要出現
老懂董
小劍聖 發表於 2009-8-26 11:50 PM
sorry !喺 前'校長'..比miss 抄魷魚..
點解'校長'會變左'奸'架
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-26 11:47 PM
嘩...說來話長, 大概係 :
Miss 個姊妹講咗啲唔應該講嘅說話, 個西人又加加減減, 講比西姣聽 !!
西姣信哂, 下意識以為出自 Miss 口中, Miss 講義氣, 硬食 !!
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
呢一次呀?

蝦碌豉油王乾煎
MISS 藝識百變
RAAN 仔領獎嘅慶典
我同佢去買餸先
主任隨後到沙田
帶備紅酒嚟作戰
酒香菓味好鬼甜
飲咗一支 WARM UP 先
鹹濕家先出現
黑椒牛柳粒好堅
花枝片蘭花爽甜
...
小劍聖 發表於 2009-8-26 11:54 PM
第樣又唔見你咁好記性
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Miss 個姊妹講咗啲唔應該講嘅說話, 個西人又加加減減, 講比西姣聽 !!
西姣信哂, 下意識以為出自 Miss 口中, Miss 講義氣, 硬食 !!  ...
主任 發表於 2009-8-27 12:02 AM
完全正確
第樣又唔見你咁好記性741918
主任 發表於 2009-8-27 12:04 AM
嘻嘻
西姣信哂, 下意識以為出自 Miss 口中, Miss 講義氣, 硬食 !!  ...
主任 發表於 2009-8-27 12:02 AM
咁前'校長'冇帶個腦咩!片面之詞..都信哂..最多信一半...問埋下一半..除非講果條友D '未力'好勁~~
Good night Miss

Good night everybody
完全正確741919
小劍聖 發表於 2009-8-27 12:05 AM
都唔洗可惜, 認清楚佢嘅真面目, 係幾咁醜惡
Good evening 走粒仔 741909
小劍聖 發表於 2009-8-26 11:51 PM
劍劍,平時都唔飲酒,點頂呀..一罐 beer 就
都唔洗可惜, 認清楚佢嘅真面目, 係幾咁醜惡 741925
主任 發表於 2009-8-27 12:12 AM
如果呢個係佢嘅真面目..佢先係最佳男主角
咁前'校長'冇帶個腦咩!片面之詞..都信哂..最多信一半...問埋下一半..除非講果條友D '未力'好勁~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-27 12:11 AM
我嘗試過做和事佬, 但唔成功...
佢唔肯講我知佢聽倒嘅內容, 死牛一便頸....
到依家都唔知個西人加咗幾多料...
我嘗試過做和事佬, 但唔成功...
佢唔肯講我知佢聽倒嘅內容, 死牛一便頸....
到依家都唔知個西人加咗幾多料...
主任 發表於 2009-8-27 12:24 AM
其實miss 又喺嘰~~講義氣..都要睇咩野...死貓我就死都唔食啦~~不過 過左咁耐都冇得解究家啦~~
其實都唔明,點解前'校長'信西人,都唔信miss
其實miss 又喺嘰~~講義氣..都要睇咩野...死貓我就死都唔食啦~~不過 過左咁耐都冇得解究家啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-27 12:28 AM
算啦, 反轉豬肚就屎, 咁嘅人...唔恨呀
夜喇, 要瞓喇, 聽晚再見吖 ^^

Good night Miss & everyone