返回列表 回復 發帖
可以点歌某
yxx01 發表於 2012-8-18 05:06 PM
你可以點, 我可以選擇唱唔唱
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
你叻咯。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-19 06:53 AM
我都好似中咗几個, 但冇影底, 點算
重未書得哂... 重有幾場山棻爺爺 發表於 2012-8-19 12:18 AM

爺爺 ~ good morning~ u sure win ~
大家早~ E館早~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
我依一樓係金樓嚟架, 點解會落咗第二版

我好記得我寫大字追債係新一頁第一樓架

http://58.64.234.61:8898/viewthr ... =448845#pid40395858
我都好似中咗几個, 但冇影底, 點算
viento 發表於 2012-8-19 07:26 AM
咁你有沒紀錄?
貓E 好次有記錄,如果唔係 佢點會知d樓唔同晒?
咁你有沒紀錄?
貓E 好次有記錄,如果唔係 佢點會知d樓唔同晒?
SweetLemon 發表於 2012-8-19 07:33 AM
冇呀, 我尋日都係响度追債, 淫爺去邊我追去邊, 酒館依道兩邊走, 都唔記得有几多個
係有一個特別記得...就係上面我寫大字果一個
冇呀, 我尋日都係响度追債, 淫爺去邊我追去邊, 酒館依道兩邊走, 都唔記得有几多個
係有一個特別記得...就係上面我寫大字果一個
viento 發表於 2012-8-19 07:35 AM
。。。。唔知淫爺or你陰功leh?
。。。。唔知淫爺or你陰功leh?
SweetLemon 發表於 2012-8-19 07:42 AM
當然係我慘D, 又冇咗金樓, 個大字報又落咗底, 唔搶眼, 追唔到債
其實遊戲啫, 何必咁認真~!當醫生自己頭痛去處理
大家早晨,吾使紧张,游戏嗻
條骨都無佐lu
大家早晨,吾使紧张,游戏嗻
lhy92725 發表於 2012-8-19 08:03 AM
貓E有記錄唔緊要LA~
現開始我試下每一頁影低中獎者..
E生写个记录,然后讲明以点为准,过佐无得改就OK
否则日日睇都吾同,就惨了
條骨都無佐lu
搞乜呀又有人del 帖子
CC517 發表於 2012-8-18 10:49 PM
有D咁嘅樹,貓E你點知咖?
貓E館大家早啊~

好似發生咗大件事咁~
有D咁嘅樹,貓E你點知咖?
wng86 發表於 2012-8-19 08:48 AM
D帖位置唔同晒~