返回列表 回復 發帖
125仲未返
條骨都無佐lu
樂不思蜀
外星貓E生
喇叭师傅招呼得好
條骨都無佐lu
幫手吹喇叭收徒弟
外星貓E生
喇叭师傅话吾收徒弟了喔
條骨都無佐lu
佢地讲柑啊
当然吾系苹果同橙啦
喇叭师傅换脑啦,它罢工咯
lhy92725 發表於 2013-2-24 07:51 PM
个仔换新,唔在用个部旧都比我用紧部手提要新。
成朝搞到依家,差电灯总算长着啦!
萍果、橙正气伽播,点会湿热阿?、
我个脑就湿热,差唔到电。自动关机。 大啦叭 發表於 2013-2-24 06:55 PM
早晨  大啦叭 ....

CC哥哥 早晨   ~  猫猫  早晨 ~   Henry 早晨  ~ Sweet lemon 早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
http://www.tvboxnow.com/attachments/day_130224/13022421133ef99b39c1be830f.jpg
SweetLemon 發表於 2013-2-24 09:19 PM
寻日煲急冻流沙汤丸,老婆急得济煮成生骨添。
早晨  大啦叭 .... 2068218

CC哥哥 早晨 2068219  ~  猫猫  早晨 2068220~   Henry 早晨2068222  ~ Sweet lemo ...
fls125 發表於 2013-2-25 07:49 AM
寻晚捞着几多个橙啊?CCGG 想食城播。
大啦叭
add some Eng  ~ 125 sometime ....
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
个仔换新,唔在用个部旧都比我用紧部手提要新。
成朝搞到依家,差电灯总算长着啦!
大啦叭 發表於 2013-2-25 07:41 AM
喇叭c傅做回收站叫你仔清晒d‘資料’之好比你喔。。。
寻日煲急冻流沙汤丸,老婆急得济煮成生骨添。
大啦叭 發表於 2013-2-25 07:50 AM
好彩我整碗‘死人頭’湯圓。。。
系E生咁樣叫咖。。。
各位早晨
外星貓E生
早晨,同125讲野要加D英文,我吾使加点算啊
條骨都無佐lu