返回列表 回復 發帖
龍仔真系好忙,成日都是一閃而丿
條骨都無佐lu
龍仔真系好忙,成日都是一閃而丿公仔箱論壇: C+ h' r8 N7 N1 v4 _3 `  V
lhy92725 發表於 2015-10-4 06:15 PM
& H" Q4 [  v  w5 S7 S8 `閃一閃!
貿發局各位老總早午晚好.
掌門你好!
C兄,財大,言少,晚上好
/ c. p: {- a  H$ w7 `$ _/ ztvb now,tvbnow,bttvbGrace姐,你好啊!
至現時為止,高層尚未有任何有關【長工制】之決策指示,所以 【散工(兼差)制】繼續實施,也就是說,各位每天到 此帖 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [5 W* b) i/ V+ y
星馬新聞>> ^^閑談時事新聞^^
+ y- p  V+ z) a+ u1 ~1 d& ktvb now,tvbnow,bttvb閒聊,每天出席均 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o" c# D+ R& K2 ]3 q8 z
gracechanstuart 發表於 2015-10-4 09:12 AM
7 ^- V3 ~+ A( d) I# H7 \公仔箱論壇好事,咁我就睇下呢個月我可以出席幾多日
, I3 p9 m' I8 h: v2 G, ~好事,咁我就睇下呢個月我可以出席幾多日
$ K4 k0 R  D1 J0 V, _jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:25 PM
3 c( }& {/ c* ~: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。記得日日出席啦! jeff
C兄,財大,言少,晚上好tvb now,tvbnow,bttvb+ g6 }/ Q. _, R/ k5 `6 E
Grace姐,你好啊!9 V; T$ \; Y( s4 n" ^+ `* ~/ [
jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:23 PM
5 S" C7 ]6 u: l! O( Htvboxnow.comJeff 你好!
各位大哥大姐,好朋友,老友記,大家晚上好
各位大哥大姐,好朋友,老友記,大家晚上好tvb now,tvbnow,bttvb2 p2 {# ]' I* q' w4 g1 I
jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:30 PM
' n, I+ h/ t3 j, \我好好! jeff 最近見你晚上先來呢!
' O* ~; F1 Z' ?$ g: o( I1 G' R公仔箱論壇記得日日出席啦! jefftvb now,tvbnow,bttvb  g1 _9 P. u" s! j! Q7 }
free2penny 發表於 2015-10-4 09:26 PM
. {/ \' j6 G- Y  |! e會記住,但係應該缺席兩三日咗
有無邊位電腦高手,想請教下,手提電腦系米吾好長期插佐電源線黎用架?
條骨都無佐lu
' e9 M' p+ q6 N* E0 G( n公仔箱論壇# }  _! i  O7 z  n) g
慢什麼?
' H5 y* x  l6 j$ U# Q& ?# t/ [公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-10-2 09:38 PM
妳話呢
局部區域潛水中...
8 N4 l0 z+ A8 n, Y# \" Rtvboxnow.com我好好! jeff 最近見你晚上先來呢!
; P' t! T! q& O  u* t) \tvboxnow.comfree2penny 發表於 2015-10-4 09:31 PM
tvboxnow.com5 ~+ z& `; A7 t( |8 F1 w5 I9 T# }7 D
呢兩晚咁啱做夜更,所以都晚上上嚟。
言公子有喜?幾時請飲啊公仔箱論壇6 ~( u" Y( W6 ^1 h3 ?8 X+ n
lhy92725 發表於 2015-10-2 09:45 PM
我以為大家又會有驚喜啫!請飲就...等貓姐妳嚟啦,要我搭飛機都問題嘅
局部區域潛水中...