返回列表 回復 發帖
Penny姐早晨其實度假, 不外乎放松心情, 不過要照顧大同細, 真係幾辛苦, 都好似冇真正休息到6 M, n- X1 ^. y
jeffryngo 發表於 2015-10-13 08:45 AM
  A' H# Q; d- L/ `( b( W4 X
有沒有同細路玩嗎!
jeff 你好! 玩得盡興嗎!$ ]2 F) z2 ^/ F
free2penny 發表於 2015-10-13 08:57 AM
0 R. Q( @' h! h3 s% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Penny姐, 你巧1 u7 K3 |* b# [" J8 Z" F/ C

2 X% K2 h, n; H; w玩得盡興嘅係班細佬, 我同內人就好累
水晶晶早晨! tvboxnow.com' ]) c* {$ m% I& h  f

, E  b% t- s* h9 {; v只不過去咗邻近嘅沙滩玩幾日. 幾好玩架, 不過駕車駕咗幾個鐘好累
- {% z! j1 x/ h6 K" G  _tvb now,tvbnow,bttvbjeffryngo 發表於 2015-10-13 08:56 AM
; u$ G: x" u( s3 B. M; b
係呀 , 好玩就得啦 , 唔致在去邊了tvb now,tvbnow,bttvb7 j8 Q& [1 N! b% B9 d* N0 c
要揸幾耐車呀? 你揸車?
C 兄、財大、言爺,Grace 亲王,AV1巧
同細路出去玩,其實就系照顧細路,自己基本無得玩架啦
條骨都無佐lu
係呀 , 好玩就得啦 , 唔致在去邊了+ C6 |/ b8 c8 }5 e. O
要揸幾耐車呀? 你揸車?
3 ^9 E1 c8 _, A公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-10-13 09:04 AM
, V& n+ q4 I5 [1 C唔多,三個小時咁
同細路出去玩,其實就系照顧細路,自己基本無得玩架啦
# w' l, l$ B9 \7 Q$ ttvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-13 10:16 AM
+ a! t- y7 [& M7 R& A9 rtvb now,tvbnow,bttvb咪就係
甘做父母都系甘架啦
條骨都無佐lu
3 d. {+ ~( Q1 X' D& v& A1 X  qtvboxnow.combb, 早!
- N# ]2 E* f) H2 `. n5 ztvb now,tvbnow,bttvbsmcorange 發表於 2015-10-13 04:54 AM
3 K6 Y+ U/ B# n, R* h公仔箱論壇orange你好,今日休息?
C 兄、財大、言爺,Grace 亲王,AV1巧 , n1 Z- D9 I0 D4 U
yxx01 發表於 2015-10-13 10:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H$ i# s% I! z2 R3 X
羊叔叔 巧!
$ {1 Z+ y  k2 Y) Z8 @8 Eorange你好,今日休息?
, a  @) p! r# L& C! GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2015-10-13 11:48 AM
6 R3 \/ O- J* ~1 M
mnb 好!
0 Z4 C0 }: K7 Q* x% {tvboxnow.com咪就係' V; ]; B' ^8 x( t$ Z0 `
jeffryngo 發表於 2015-10-13 10:18 AM
7 y0 a6 k: |, C( K$ w; J) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你開心嗎!
C 兄、財大、言爺,Grace 姐大家好
tvboxnow.com9 h+ |) y1 t. v; M: V" {  Q4 [$ C9 @
咁你開心嗎!
  b9 c/ |+ I7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2015-10-13 11:52 AM
天后早晨午安,jeff唔使做放假有$收,去邊度玩都一定開心
天后早晨午安,jeff唔使做放假有$收,去邊度玩都一定開心tvboxnow.com7 i8 {# D7 o+ K; @: ~
mnb1123 發表於 2015-10-13 11:59 AM
0 b5 ~3 [& x# |4 }' T8 G) F咁你開心嗎!