返回列表 回復 發帖
细细B甘早啊
豆腐佬又真是几早喔
lhy92725 發表於 2012-2-1 09:45 AM
猫猫豬
尋晚幾乎個個中
畸形人類研究科
Tofu Boss big winner again, ball game 21
only one winner this time
lucky 2907, me 3 games in a row, total loss
kimmi8k 發表於 2012-2-1 09:47
點解我睇唔明既,咩BALL GAME 黎?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
咁早
go2david 發表於 2012-2-1 09:47
差唔多啦
hide曾說過:
new yr pay double thx
goldmonk 發表於 2012-2-1 09:49 AM
Sorry no way
畸形人類研究科
炒股... 小注 平安 唔炒最好
goldmonk 發表於 2012-2-1 09:48
JN仔上身
hide曾說過:
我無得賭
hide曾說過:
你大把, 邊志在
畸形人類研究科
你大把, 邊志在
go2david 發表於 2012-2-1 09:52
就係唔夠錢賭
hide曾說過:
唔炒您知道嗎?
goldmonk 發表於 2012-2-1 09:52
我有炒呀
hide曾說過:
拿去花最好
畸形人類研究科
Nice Greetings Misery - 迷死你翠兒放電啊。。。。