返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb) i4 m! a& Z# `
都好長時間來回! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ^& h5 r- o5 L+ o0 _
free2penny 發表於 2015-10-23 06:18 PM
tvboxnow.com; |2 I. X& A5 N& g' g. c
你要明白,在廣州市區去火車站或者是汽車在市區行駛果部分都要半個鐘以上,有時吾止tvboxnow.com& Z1 E9 H  t; k
在香港果部分市區時間都起碼啦,系米?如果你要去旺角,過佐關去到旺角無半個鐘點得哦
條骨都無佐lu
7 x9 S9 \6 f* Z% K+ k公仔箱論壇一程...來回就要8小時!....如果係咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  B3 i5 j9 \! d  c) a+ i% }
6 u  H# L+ |6 ]
早上10:00左到海洋公園, 玩到夜晚11:00走啦! (玩到夜晚11:00)
3 z6 N) h( X( \( j) J5 S7 U公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-10-23 06:21 PM
- r' b4 h1 L" V8 A  j, N: G公仔箱論壇我暫時系吾會去呢類主題公園嘅,因為入門票要幾舊水,我覺得好貴好吾抵
% w! h/ H, a/ a$ q$ o# [$ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下次或者去誠品
6 ~: Q& l. ~( R; H3 n公仔箱論壇再下次或者去大嶼山2 V; F9 K" Z. h! Y, w
又或者在九龍公園坐下應該都幾舒服
條骨都無佐lu
0 e- N- L0 ]- C$ E9 @$ ]7 L. H
出年啦,希望到時會落去參觀下
6 B3 b) ~7 a; L# s; `  C' v% X) Ylhy92725 發表於 2015-10-23 09:34 PM
3 B4 V* B0 ?# U# ^: V" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最好最後個日啦! 會有大特價!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: C. J1 Q% H6 U$ m$ T7 F
昂坪360其實我都有D興趣0 [7 |; i' Z5 c6 d: T
好耐之前我坐船去過大嶼山大佛果度tvb now,tvbnow,bttvb& K8 q" ^/ a$ J9 k
可以再去一次的,果度幾開陽幾舒服
& N7 l5 Y* C2 E) v, v& L公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-10-23 09:37 PM
tvboxnow.com, W& o0 t, v5 T: G% k
係呀! 咁就去啦! 好好玩呀! (昂坪360)
- j( N( o# L; ^3 J" t
你要明白,在廣州市區去火車站或者是汽車在市區行駛果部分都要半個鐘以上,有時吾止
$ G9 \4 r+ ?" U公仔箱論壇在香港果部分市區時間都起碼啦,系米?如果你要去旺角,過佐關去到旺角無半個鐘點得哦 ...
- `" b' Z; u# |( f2 q* j2 V公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-10-23 09:41 PM
3 }" Q/ w2 [: H- ytvb now,tvbnow,bttvb所以辛苦你啦!
5 u; E, _  c0 k$ g; ?0 ^$ k( n/ T2 \我暫時系吾會去呢類主題公園嘅,因為入門票要幾舊水,我覺得好貴好吾抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Z5 O; Y( H+ D* B& {+ b
下次或者去誠品
; k4 f' ^& w1 M2 S/ I$ r; b4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。再下次或者去大嶼山, D& O4 c; I% T0 c
又或者在九龍公園坐下應該都幾舒服 ...tvboxnow.com  |+ v3 @6 O! S# n: j- B) z# G
lhy92725 發表於 2015-10-23 09:44 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- c0 X6 |$ g3 i: c1 {
咁你心目中有什麼想去呀!
tvboxnow.com2 x& }% O: f% W, _  D& @9 F5 Q  f: j
你要明白,在廣州市區去火車站或者是汽車在市區行駛果部分都要半個鐘以上,有時吾止
, m( ?+ j. ~8 D: t在香港果部分市區時間都起碼啦,系米?如果你要去旺角,過佐關去到旺角無半個鐘點得哦 ...
$ {: x' l7 H+ Q' x/ w: clhy92725 發表於 2015-10-23 09:41 PM
公仔箱論壇; m1 T3 n# i, ~  j( U1 F. W
其實香港去邊處大約一小時左右到啦!
2 g+ ]* h* A7 V3 Q$ H# I  P
咁你心目中有什麼想去呀!tvb now,tvbnow,bttvb9 T* U8 z' ^# A
free2penny 發表於 2015-10-23 09:49 PM
+ g* T- `: `8 V/ t1 e8 [
呢次無,因為搭嘅車太晏了,去到起碼點幾了,食個晏買D野就要走了
條骨都無佐lu
6 e8 b5 Z+ B: L) C' k' r- |+ Z( xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢次無,因為搭嘅車太晏了,去到起碼點幾了,食個晏買D野就要走了9 P+ n. K% m& v; z; i4 _7 c
lhy92725 發表於 2015-10-23 09:58 PM
8 Z/ D; P0 L! U8 a
真係有啲可惜啦! 咁辛苦來到!
有幾辛苦,我落香港隨時都得
0 _* X+ N+ `9 `4 x, K$ G下禮拜再來都仲可以,不過無錢之嘛
條骨都無佐lu
閃過睇睇先
3 [; R3 b' G0 X9 f' w) N3 q. C% W( i+ ^tvboxnow.com8795 to 8816 21 pages
tvboxnow.com2 ?9 @* ^$ K1 S* U0 |* Y

5 \' ]  y. l+ [  k' Z$ ?# E公仔箱論壇水晶今日有胸 ?
7 K* b4 [8 t  j3 d+ h; ]0 w% t公仔箱論壇yxx01 發表於 2015-10-23 10:57 AM
太累了
出门前、闪一闪、各位都好…
隨意兄去邊啊
條骨都無佐lu
C兄~財大~言少~Grace~各位好!