返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. 6 r  k; t' Q2 [) E) h% k
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
( \' d+ H2 r1 {) L9 Mtvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。
/ ~& K( |! S2 H  W
, \. B: J3 T  x7 L) J( r; X7 j
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟tvb now,tvbnow,bttvb  a9 W- [$ n) D; n
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
. P. v0 e6 j! U7 l. Ttvb now,tvbnow,bttvb我相信都係囉...
  J) Q" R& ^! ]$ w* w' U9 v
' U) t9 q, @4 N
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
- _3 Z$ X: x3 h% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
6 E& i& P% t' n4 F- [8 }聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
& u, _2 w+ f$ F- rtvb now,tvbnow,bttvb哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
0 P8 H; ^" c7 s% `5 R; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Anyway,各位會員總之小心啲啦.....tvboxnow.com" ]2 f& F4 L8 X7 L
0 y1 f# `! w; g3 Q9 o1 f' M: \! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知我知我知.......不過真係講唔出口。
0 b* m0 p; O  n! d) X+ |tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.( Q/ J+ D, |" s) {0 K$ W' ]
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
# \( h  E9 h# c0 A" {' Y# R7 C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q8 m8 [) d, G- ^+ \
兩個臥底嘅BB會點架??
2 I8 ^8 T$ \" M0 L* N公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。
' |6 G2 h( i" R5 Q" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
# b9 Z- |1 j; S7 n4 M8 O
' X* r8 X' b( H* N7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
! X8 y7 C: A& |8 I+ o- Z( S

6 V3 M" ~! z" o& ?5 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
# k' r- Q  I+ N6 `. X因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
/ B, P, B# W, Y: j5 U- P0 S7 x) Ptvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
- r2 p0 e& L  P+ K* f( b5 F0 M$ I" t
( D5 X7 D4 b0 H2 V$ vtvboxnow.com我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
- S7 E7 v+ ^/ W$ A4 E7 N" v6 s, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 Z- P$ k2 g, b# h公仔箱論壇父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
3 X: z/ M9 z3 k* Etvboxnow.com
. k0 _) \( X( b. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兩個臥底嘅BB會點架??tvb now,tvbnow,bttvb7 l: @9 g: Z6 y: y. Q/ e4 ?) [
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S1 N3 n5 }  G9 c$ W
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
tvboxnow.com7 J1 m" e8 Y1 ~6 H; C' z
tvb now,tvbnow,bttvb2 G; |7 i3 w; K& x( p) P
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...1 z7 z% w4 [5 d2 V
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
  T. U+ w; F6 T% |細佬,你真係越爆越多嘢。
5 k; i( t# U2 V/ Y+ Z: P& rtvb now,tvbnow,bttvb小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
" j$ y% h1 s7 J4 m- M0 M; |公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
: e. |! @! w5 }' L, h# x( J唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?tvb now,tvbnow,bttvb% u0 m+ q( t  F9 x- \' X* |: _1 G
又直接講劇情會好悶.....
" V( A! R: G4 {8 \% F) V公仔箱論壇面對危險機會太高, 死亡機會也高...tvb now,tvbnow,bttvb+ V1 L6 r1 N- c6 P6 N9 v9 P
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
: V- q# J2 v1 v9 ftvboxnow.com
* i* o( |8 P5 B3 ]1 m) C0 U+ }4 T公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
! _) l) p3 Y4 P  V% QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你真係越爆越多嘢。
' K8 f3 J1 t) W- ]公仔箱論壇小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
, {7 S! H! ], S+ Z/ O5 ~8 o! ]/ G5 D! F* Ptvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! P) C. e+ B' E) z: x( z
公仔箱論壇! ]- h1 d: O9 v3 ]- ^  x4 b
巧驚... 唔會嘅
tvboxnow.com# ~2 _  O" Z3 G4 M9 [
tvb now,tvbnow,bttvb* z" z8 e. Y% l: `
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!公仔箱論壇  v3 x! D" b& d3 Y8 N/ }. }
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
公仔箱論壇! U4 H  S2 ^/ T# o- Q) E

+ G' |: |2 _8 J1 Jtvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
  B* ]% y6 \; }' g8 @( `$ M大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
tvboxnow.com% {; ]1 K9 ^' O, G/ w! j+ ^; ^0 V
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
tvboxnow.com) i1 N/ y  m9 A* B0 {

- A" m6 B+ x' V/ ?! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
1 F6 l8 C$ F: \% a( \: X# QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
8 p( S  J. f/ s1 g% u+ w恭喜細佬估中最後兩位UC。