返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?tvb now,tvbnow,bttvb8 G: U/ z+ Q4 U
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
公仔箱論壇0 S- N" e% i' [" t8 V/ R
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
! x4 B- ^1 C7 y0 \0 G: Utvboxnow.comtb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
3 g' a7 m1 E3 A# E* D
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?7 V; T7 f# `4 q  L
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
6 K2 K1 z" g9 n1 V3 e: Stvboxnow.com外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
$ v$ i! A* K* B3 a% aleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
9 K  C5 g+ s0 H' ?$ Ytvb now,tvbnow,bttvb
' r8 t# }: ^9 h# `7 x/ I) Rtvboxnow.com係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
! C9 o- m4 q9 V1 u$ F- btvb now,tvbnow,bttvb1 E' S# \$ Q  k2 M) `2 e
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
. i( }$ H0 Z8 i* Z; gtvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
3 d  m2 x4 P! u- }$ v7 ?
係呀?唔記得晒添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 V) ~5 U6 |4 M3 a6 z. B  n. g
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?

! ?$ Y6 O8 q% B& M其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
" U' W6 P5 R7 y' n6 j, H+ f+ {公仔箱論壇4 n; \6 }1 `  J. `! O  q
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........公仔箱論壇6 r( T6 T8 w" Q

- S: P  u0 k/ m/ \" ?% S  pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2954439tvboxnow.com& Y' S; M' C" J9 @2 J6 G+ Z* f* V1 {
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 o! E9 u( [4 z
( g2 i% i3 w$ [' Q" [7 @& s
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
" W0 R+ O6 ^- P+ r5 S公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
tvboxnow.com- R" v1 d6 r" P7 Y4 ~5 s" S. Y' E6 l9 `: m
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
0 F. N% V% d: S& S: F3 ltvb now,tvbnow,bttvb我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
' e( d9 U* O. n$ a! n( N4 \mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
! s; @# m0 S$ o6 s/ u8 ]6 Ztvboxnow.com- w5 e8 T! x& `) K7 q5 e6 ^
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。公仔箱論壇' q* }4 w4 w3 M) |0 ~5 w, }7 Q

3 G1 z2 {+ t/ L$ ~, f8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
% Q% @5 N6 S/ m; T  v( L) s; ~tvboxnow.comb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ?% S5 M5 H; J; h' r2 ], C* _
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.