返回列表 回復 發帖
BB黎嘅時候大部分人都吾見曬tvb now,tvbnow,bttvb9 p. z2 T8 M9 W
lhy92725 發表於 2015-11-13 02:43 PM
8 u! O* j( u+ E% `; K  T我係處呀! mnb
貓貓 午安. {" c8 n" z* ~* g) v0 {7 f" R" w$ b
hongkong6366 發表於 2015-11-13 12:42 PM
7 y9 z/ B6 n. o& wtvb now,tvbnow,bttvb龍總下午好, 咁早來呀!
各位老友記!! 睡魔Call Grace啦!!聽日再見啦!!
: L4 \9 P- P: Z% v4 Ctvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2015-11-13 01:08 PM
9 R8 v& |2 {, z5 P, {tvb now,tvbnow,bttvbgrace 晚安!
不過我覺得香港街頭系時時都甘多人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 g/ o5 Y/ S- A' N8 X1 O
lhy92725 發表於 2015-11-13 01:50 PM
" D0 `% Q/ c; L& R$ |3 o' ^4 m
出卡拉個地方一定沒有咁多人
吾系好明
條骨都無佐lu
唉。。。今日咁靜
吾系好明
  c: I. T4 l% Q: V; G: B% g& [+ ftvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-11-13 04:27 PM
, u* f9 [( Z: }2 N! l# Z
去D郊野公園就好少人啦! ...明白嗎
放工啦,咁多位放工末呀?
去啤一啤先.
貿發局咁多位老板早午晚好。
去啤一啤先.2 F" E+ m5 @; H/ |/ g
dj50 發表於 2015-11-13 08:24 PM
, e- U; x5 @5 I/ Y  |' D0 r/ ehappy hour哦
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,Grace姐姐,各位早晚好!
告老還鄉!
言公子又甩底啦
條骨都無佐lu
初到水區時、大家問我叫咩、我話隨意啦、大家就叫我"隨意"、隨隨下、我都喜歡上這個名…
6 P* O$ B8 d# c" D( e, `! W" Mhungyu 發表於 2015-11-13 05:09 AM
水區?好彩,如果喺呢度,我就會叫你 定富
局部區域潛水中...
好彩我都冇…TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G6 B* W# T; z" W/ n9 W
hungyu 發表於 2015-11-13 05:10 AM
好彩你都冇
局部區域潛水中...