返回列表 回復 發帖
咖哩貓真的離家出走拉 ?
BeiDouChef 發表於 7/8/2013 03:28 PM
失踪貓口
認真睇真啲真係又真係
你系得闲到病嗻
lhy92725 發表於 2013-8-7 03:27 PM
咁安樂就好囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
BeiDouChef 發表於 2013-8-7 03:28 PM
肥貓佢
俾人賣貓仔
認真睇真啲真係又真係
失踪貓口
lckiong 發表於 2013-8-7 03:36 PM
快d報警啦
报佐好耐啦,都揾吾到
條骨都無佐lu
好像125這樣 一走就不回頭了
快d報警啦
tvbkk123 發表於 7/8/2013 03:39 PM
報警都搵唔返咯
認真睇真啲真係又真係
俾人賣貓仔
lckiong 發表於 2013-8-7 03:39 PM
肯定是你老表搞出來的 趕客  順手拐走兒童
以前真是仲有只猫仔架,都吾见埋了
條骨都無佐lu
以前真是仲有只猫仔架,都吾见埋了
lhy92725 發表於 7/8/2013 04:07 PM
係咪尼只

https://dl.dropboxusercontent.com/u/73465409/2013%20%20%20%20%20%20%20%20-%20%20%20%20%20%20%20%20%20-%20%20%20%20%20%20%20-%20Powered%20by%20Discuz%21.mp4
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係

亦或尼只

https://dl.dropboxusercontent.com/u/73465409/2013%20%20%20%20%20%20%20%20-%20%20%20%20%20%20%20%20%20-%20%20%20%20%20%20%20-%20Powered%20by%20Discuz%212.mp4
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
咩东东黎架
條骨都無佐lu
报佐好耐啦,都揾吾到
lhy92725 發表於 2013-8-7 03:56 PM
警察辦事要吹嘅,唔係嘅話,唔做野嘅