返回列表 回復 發帖
应该系平日啦,我次次去到都系星期5,或6
gray3124 發表於 2010-9-16 12:37 AM
五、六、日唔駛講喇!!!一定排長龍!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
就算系我冇交電費都冇理由成個花園都停電。。。
梗何況交唔交電費都唔關我事,我只係負責俾錢啫!!哈哈
真爱难求 發表於 2010-9-16 12:38 AM
下个月,俾埋我啦,我帮你证明一下
我揾唔到rr....如果你揾到佢...叫佢找我吖!!
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:37 AM
佢家陣系英國嘙!!你唔知咩??
我揾唔到rr....如果你揾到佢...叫佢找我吖!!
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:37 AM
佢家陣系英國嘙!!你唔知咩??
五、六、日唔駛講喇!!!一定排長龍!!
真爱难求 發表於 2010-9-16 12:39 AM
所以咪遇我。

系呢,点解你放咁夜既?
仲要捱眼瞓
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:40 AM
天下无白食既午餐既
咁大鑊
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:38 AM
琴晚太熱瞓唔到;今日就落咗成日雨好凍。。。
所以咪遇我。

系呢,点解你放咁夜既?
gray3124 發表於 2010-9-16 12:41 AM
做餐館系咁上下時間收工。。。。
下个月,俾埋我啦,我帮你证明一下
gray3124 發表於 2010-9-16 12:40 AM
好.............你慢慢等。。哈哈哈
做餐館系咁上下時間收工。。。。
真爱难求 發表於 2010-9-16 12:44 AM
酒楼啊?
摆酒仲会耐d
知呀....佢無开msn找吾到佢
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:44 AM
佢最近系FB多,你試下去睇睇。。。。但係佢今晚冇上線。。。
好.............你慢慢等。。哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-9-16 12:45 AM
好啊。。。我慢慢等咯。
我等。。。。。
酒楼啊?
摆酒仲会耐d
gray3124 發表於 2010-9-16 12:45 AM
唔係。。。我做越南餐。。。。
好啊。。。我慢慢等咯。
我等。。。。。
gray3124 發表於 2010-9-16 12:46 AM
咁等下先咯。。。
唔係。。。我做越南餐。。。。
真爱难求 發表於 2010-9-16 12:49 AM
ipoh 有咩?
我唔知既。边度有得食啊?