返回列表 回復 發帖
咁毒... 搵囡架生喎, 講左第樣得ma
小飛機 發表於 2009-9-29 12:02 AM
咁呀!就扣除一切開支...幾多都係捐去 St.Fian 教慾學院基金...講過算數..唔係爛賓週...
咁會唔會當衆除衫....冲出馬路..做空中飛人...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 11:55 PM
當眾除衫試過啦
不過嗰次係我同高瘦白
佢就同埋佢個仔仲有佢個仔個同學
當住佢個仔個同學面前都夠膽除衫
成個 bra 都睇到晒
佢個仔即刻掹番佢件衫落嚟呀
咦!!!! d人呢, 走鬼晒?
小飛機 發表於 2009-9-29 12:08 AM
喺道...沖咗個涼啫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
又係親親 miss嘅時候 767001767002767003
小飛機 發表於 2009-9-28 11:57 PM
我都錫番你先
我都要記得買
小飛機 發表於 2009-9-28 11:55 PM
我都想買
佢個仔仲有佢個仔個同學定女同學呀?
咁呀!就扣除一切開支...幾多都係捐去 St.Fian 教慾學院基金...講過算數..唔係爛賓週...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-29 12:14 AM
比你激死,咪又係爛 jj
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-29 12:14 AM
為左 miss 幸福, 我決定捐夠二億...

精蟲
我覺得白卓菜 同 米粉水..想肥都難... 使乜捱餓..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 11:57 PM
但係瞓覺前三四個鐘唔好食嘢吖嘛
喺道...沖咗個涼啫 767026
主任 發表於 2009-9-29 12:15 AM
唔怪得咁香喇
當眾除衫試過啦
不過嗰次係我同高瘦白
佢就同埋佢個仔仲有佢個仔個同學
當住佢個仔個同學面前都夠膽除衫
成個 bra 都睇到晒
佢個仔即刻掹番佢件衫落 ...
Fian. 發表於 2009-9-29 12:14 AM
但係佢個同學仔想除埋佢個 bra 喎
Fian. 發表於 2009-9-29 12:17 AM
最好喇, 但肚餓都要食少少好d
但係佢個同學仔想除埋佢個 bra 喎 767030
主任 發表於 2009-9-29 12:20 AM
可能唔止想除個bra 添...仲有
Fian. 發表於 2009-9-29 12:17 AM
你咁攪發..成個禮拜都唔使去廁所... 你都未答我..係咪中死穴..
佢個仔仲有佢個仔個同學定女同學呀?
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-29 12:16 AM
唔會女同學呀 係就一齊玩囖