返回列表 回復 發帖

kuku 生咗嗰囡囡

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• k23bb

呢隻係乜東東,都幾難睇
一胎只得一個?
出世多久呀
哇哈哈...the bb kuskus is so cute~
最後兩張是不是kuku?
為何它只顧著吃....不理baby kuskus?
呢隻係乜東東,都幾難睇
chowold2 發表於 2011-7-12 12:30 PM
我很丑,可是我很溫柔~
http://www.tvboxnow.com/thread-1246699-1-4.html
其實睇耐d會覺得佢地好cutie啊~
本來以經有10隻了﹐現在又添新成員﹗樓主好快百子千孫啦﹗
已經兩個月大,但囡囡無乜鍾意影相,所以照片唔多
kuskus 一胎一隻要懷胎7個月
現在只有4隻,其他送給朋友
nice..so cute..thank for sharing..
要懷七個月﹗~和人差不多呢﹗牠們是哺乳類﹐那麼bb要等多久不需要再餵母乳才給人收養﹖
pretty baby!smart baby!
10# maye2328

BB餵佢飲奶粉都得,不一定等媽媽餵,大一個月大可以開始餵食蕉,自己都可以飲奶就不需要再餵,BB經常同媽媽一齊,大了就怕和人玩
10# maye2328  

BB餵佢飲奶粉都得,不一定等媽媽餵,大一個月大可以開始餵食蕉,自己都可以飲奶就不需要再餵,BB經常同媽媽一齊,大了就怕和人玩
kuskus 發表於 2011-7-17 03:42 PM
咁快~可以餵奶粉就易搞﹗不過小心餵錯大頭bb奶粉﹗ ﹐講真你posted的相片中隻隻kuskus都好親近主人和活潑﹐你好利害和忍耐力勁強﹐我對一隻白兔都已經一頭煙﹗
咁快~可以餵奶粉就易搞﹗不過小心餵錯大頭bb奶粉﹗ ﹐講真你posted的相片中隻隻kuskus都好親近主人和活潑﹐你好利害和忍耐力勁強﹐我對一隻白兔都已經一頭煙﹗ ...
maye2328 發表於 2011-7-19 03:01 AM
動物剛剛帶回家唔好給食物給牠們,等主人親自餵牠們,等一兩星期牠們見到主人會特別開心(因為有食物)
動物剛剛帶回家唔好給食物給牠們,等主人親自餵牠們,等一兩星期牠們見到主人會特別開心(因為有食物)
kuskus 發表於 2011-7-20 10:55 AM
原來係要用心理戰才能號令天下﹗ 我現在太遲了﹐我的兔兔見籠裡沒食物的話會(撞籠)的呢~好臭脾氣﹗