返回列表 回復 發帖
各位大哥大姐好啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-12 10:28 發表
各位大哥大姐好啊
早呀,nicnic1161兄
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
报个到,,升级咯~~~
原帖由 boby123 於 2008-12-12 10:52 發表
报个到,,升级咯~~~
哈哈,入會費
boby123 2008-12-12 10:57TVB 28888 元積分轉出
原帖由 假書僮 於 2008-12-12 09:26 AM 發表
" target="_blank">[url]http://www.tvbnow.com/thread-543711-1-1.html[/url]
大佬 支咗啦.
外星貓E生
原帖由 ice.key 於 2008-12-12 06:40 AM 發表
本人新詩一首入去支持吓啦
http://www.tvbnow.com/redirect.php?tid=543711&goto=lastpost#lastpost
新詩, 以為你比人蝦, 想幫你班馬. 支咗啦.
外星貓E生
多谢多谢!!:感激哈~~
各位兄弟姐妹,人家来踩场啦,请来帮忙风波以平息了。不要紧了

原帖由 1739jay 於 2008-12-12 13:40 發表

各位兄弟姐妹,人家来踩场啦,请来帮忙
了解緊

回應 假書僮 第 24676 篇文章

dragon head    have what play ar
原帖由 Geai 於 2008-12-12 14:40 發表
dragon head    have what play ar
Geai brother,good afternoon

回應 假書僮 第 24678 篇文章

long time no see         today work night ar

好詩!

真亦假時假亦真,真小人時偽君子.
願作小人不作偽,卻為官人以作愚!
官人明目又張膽,蟻民有口卻難言!
外戚宦官來作惡,朋黨狼狽又為奸!
官人放火有理由,百姓點燈莫須有?
世途難過命坎坷,只求安穩不多言.
那知官人再相迫,只能退下不作言.
原帖由 Geai 於 2008-12-12 14:44 發表
long time no see         today work night ar
hoilday to 2008-12-16
原帖由 假書僮 於 2008-12-12 02:50 PM 發表
hoilday to 2008-12-16
so good  

what holiday in HK ?