返回列表 回復 發帖
原帖由 jj99xx 於 2008-1-22 23:48 發表

嘩, 你有成千幾万 tvb$, 我就摩蘿差彈琴, 你入 d 錢落我个袋度好 d
大家研究一下, 開心吓又過一日, excellent!!!!!!
乜野叫做~~摩蘿差彈琴?
潮洲音樂我就識!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-1-23 00:21 發表
亚妹...你间耶店啊...进展的好不好啊?
塭鋪位.塭到大病吁.而且病假中.
唔諗拿!
可能壓カ大太頭痛吁!
原帖由 jj99xx 於 2008-1-23 16:38 發表

摩蘿差彈琴 ----- 穹到穠...穠到穹

d 印度音樂 ge 音韻
又學到野.thank youn very much :014:

你要多D黎吁!:onion05:
我叫甘仔超做超Sir..:onion14:
我可以點稱吁你呢?
原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 00:16 發表
大家都叫我做 JJ, 但唔記得幾時開始阿月叫我做「狗狗」

任你揀啦, as long as everybody is happy here
甘我叫你  J Sir 拿!
Good morning J Sir :onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 04:17 發表
哈哈, 任你揀都開口中
我真的是「人之勉」
J Sir
我都話你有料到之人啦.:014:
但係你有鬼死甘鎌咼.
真係鬼馬姐.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 04:49 發表
滿招損, 謙受益,  :onion10: 細個果陣讀三字經學來的

之不過另類三字經我重叻, 可以用三言两語甚至手語來表達

字我識寫拿!haha
原帖由 jj99xx 於 2008-1-25 23:51 發表
你咁叠水, 有成二千幾萬 tvb money, 寫乜嘢字都可以用「金」字做部首啦
J Sir
我贏好多比賽架..... "唔係賭波"
有名次架...唔係浪得虛名!:014:

原帖由 jj99xx 於 2008-1-26 06:18 發表
你好叻女, 好醒目
多謝J Sir讚賞!
原帖由 jj99xx 於 2008-1-27 15:20 發表
il prend un pour connaître un.
囉過B....