返回列表 回復 發帖
會員ID: hi-new-gundam
寵物名稱: 小龍
級數: 22轉1144級
寵物職業: 刺客

大家記住勤練武功身體好呀!

評分次數

• happy721022

* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
hi-new-gundam不好意思因為你的裝備已經是我倉庫內至頂的裝備~所以無法提供裝備給你~
請多多包函~
happy721022 發表於 2012-12-27 06:08 PM
唔客氣了,多謝你嘅禮物!

唔知你有冇閃電劍同太陽神頭盔,其實這兩件仲未合成...
我可以買或交換,不過個倉好似無咩好嘢...

之後嘅神佑同噬魂都會諗住買咗算數
112# hi-new-gundam

hi-new-gundam     闪电之劍     1     2012-12-27 19:52:12

努力
cat14051 發表於 2012-12-27 07:53 PM
感激感激...終於有一套了!

寵物名稱: 小龍
級數: 22轉1163級
寵物職業: 刺客

大家記住勤練武功身體好呀!
還要多謝Happy兄嘅太阳神頭盔,同cat14051嘅閃電劍
我都要開工,今晚才練功
寵物名字:小龍
寵物職業: 刺客>>>>騎士
寵物級別:22轉>>>>23轉

評分次數

會員ID: CC517
        寵物名稱: 呢隻嘢
        級數: 24 轉1級
        寵物職業: 法師

用2年至爬到上來
CC517 發表於 2013-1-7 11:47 PM
寵物級別:23轉 to 24轉
寵物職業: 騎士 to 法師

22升23 - 2年+4個月
23升24 - 10日 (辛苦過趕deadline)

評分次數

會員名稱:hi-new-gundam
寵物級別:24轉 to 25轉
寵物職業: 法師 to 法師

終於到25轉了

評分次數

寵物級別:25轉 to 26轉

愈來愈難了...努力吧...大家要!

評分次數

寵物級別:26轉 to 27轉

努力...努力...再努力...

評分次數

會員名稱:蒼闇之影
寵物名稱:娜塔莉雅
轉數:36 ---> 37轉
職業:見習法師

現在,唯一的樂趣,就是跟人搶怪(誤)......把藥水、寶石弄到最大上限後,屆時拍個照獻寶留念一下。
2013/2/8 凌晨12:00 ...
蒼闇之影 發表於 2013-2-8 04:59 PM
真佩服你的魄力!在上限未知的情況下, 最大上限後可能是天文數字!

評分次數