返回列表 回復 發帖

回復 #27 大頭貓 的帖子

現在去英國怕者冇咁易吧!英國都有好多族裔問題喎!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #31 甘仔超 的帖子

其實想老闆加人工,

首先應该係下屬俾成績老闆睇,

但係,而家的靓仔心態掉轉晒。

真係激Q死!
原帖由 甘仔超 於 2008-1-18 01:22 AM 發表
有冇咁差勁呀,人人都話馬拉妹熱情喎,正想過去睇下,
你誤會啦, 我係復头帖叫人唔好逼老細加人工

回復 #33 jj99xx 的帖子

大頭貓講得岩架,想老闆加人工,首先睇表現,唔可以成日挑骨頭架,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-2 02:18 AM 發表
大頭貓講得岩架,想老闆加人工,首先睇表現,唔可以成日挑骨頭架,
E+ d 靚仔靚妹練精学懶, 完全冇歸屬感

表現就好似買金一樣, 係按「克」計

回復 #35 jj99xx 的帖子

現在d靚仔靚妹亦都係按「錢」計架,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:33 發表
現在d靚仔靚妹亦都係按「錢」計架,
出黎做工都係為錢.為生活.
唔通為興趣咩!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #37 lux1261 的帖子

啫,搵錢機會多的是,駛唔駛咁快慱命向錢看先,人生三十先係拼慱嘅開始呀,
原帖由 lux1261 於 2008-2-2 11:21 AM 發表

唔通為興趣咩!
agree!!!!

回復 #39 caroltam 的帖子

咁有份苦差事人工高,但做得唔開心,為什麼呢?

回復 #40 甘仔超 的帖子

苦中昨乐 (by looking forward to the pay check)
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:21 AM 發表

唔通為興趣咩!
我以前為錢, 依家真係為興趣咖

回復 #41 caroltam 的帖子

倒不如樂中想苦計而奮發向上!一於搵份好工,好過搵份人工高但唔知做幾耐嘅工啦!

回復 #43 甘仔超 的帖子

讲起搵工就头疼

回復 #44 caroltam 的帖子

咁妳專長係乜先?