返回列表 回復 發帖
超sir我要轉エ吁!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 00:51 發表
拿定主意未呢?
未吁!而家份工好happy.
經理又當我女甘鐋.
大公司有制度.福利又好.
但係人工不夠高.
我己徑weekend塭多一份工幫補下.
但係條數計唔掂!
舊老板三月開新日本餐廳!
想塭我幫手.未傾價錢吁!
個心15.16

回復 #7 甘仔超 的帖子

等我病好先約佢出黎傾下人工先.
今時今日既我為錢咋.
吾係為興趣.
只有向現實低頭!

回復 #9 甘仔超 的帖子

新公司冇耐就執左,就大吉利事啦!
我真係無諗過!
thank you!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:33 發表
現在d靚仔靚妹亦都係按「錢」計架,
出黎做工都係為錢.為生活.
唔通為興趣咩!
原帖由 jj99xx 於 2008-2-6 04:03 發表
阿超, 你嘅專長有幾長呀

唉, 你同我都做過開荒牛, 到依家 d 田咪都係唔係自己嘅

好似我咁以前當杈在位就成班擦鞋仔响身边痴車咁轉, 一退休就全部影都唔見, 不過 no big deal, 我早就預咗

所以話工字冇 ...
而家有孫响身边痴車咁轉咪仲幸褔!
原帖由 jj99xx 於 2008-2-6 04:24 發表
我習住先, 姪孫就 OK, 我重要出嚟蒲咖
打少個"姪"字.sorry sorry
下次咪話我唔姪你!haha
原帖由 jj99xx 於 2008-2-6 05:43 發表
  叻女, 你好醒目呀
當然啦...我地呢D叻.靚.醒..:014: :014: :014: