返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
1 e6 S9 b# s1 {師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
; g; i6 s0 U, }( S' l1 X/ b# ]樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvboxnow.com$ O! d  o) @6 {8 n4 h5 F
黑色真係好型@@5 [+ x; k0 h$ Q* R# z" f4 w
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb3 c- _7 X+ B! s9 `4 L4 N4 l2 K
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
: J& |4 [7 n" I& q樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
1 s* I& e, {" u$ r* }2 c% Htvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
" n  o) w% g5 z% i/ {+ M- j: Y! h) Mtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
# ?+ K: _4 ?3 q9 o; Etvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ w5 L3 I- i, N
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
$ V$ X8 @' j! ~3 J/ _% V5 f公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
: [5 g; |. T* N5 K8 \% }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
4 I8 X  `9 }1 c2 \) u" ~" [s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 c. X9 i8 T9 l( @' H我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 O9 I  j2 ~, B+ s6 |( A5 R$ @7 r6 e
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
# E% N# D& v: G) T& x. d- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
: K/ h- x5 m5 V7 M* H公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵+ @6 N' i# E4 {7 [9 N) N2 s
同埋我覺得one影相靚d
- c; J. k0 w1 e" Z5 B9 b5 Z8 K公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb7 m; f- d% i8 G6 E% h# B' q& `% o
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
% A* L4 ^2 k; _$ R/ h樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; l" \0 ?. Y/ {. K. c" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
( u& ?9 T) A+ x0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇3 Q5 U9 c$ ^0 O4 h9 [
同埋我覺得one影相靚d
% x: S& _0 e$ k$ I/ H0 K公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
& f1 ?+ |6 P" a! M8 g: f# c
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 ]' g: d9 n$ l' Y5 ^- g但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb" X7 [% }5 P9 R
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( h. E! H% N, Y; t  b3 [2 O3 t* w
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvboxnow.com8 R% R2 C1 L) A% D7 f; s. j8 ?- |
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
  ?& E& k6 _4 S3 J" `  ]
如果講像素既話唔係S4高D咩9 u0 J3 t3 S- r$ E  Z1 W
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
7 V: H1 n; a; e5 W但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
3 ~9 [: y- R8 Z2 p- L公仔箱論壇one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
' C: N$ V% G! L; o
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電; d% A# u- f! o- Q% M" z( y
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb) R3 d4 P5 e4 n7 j, `
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
" S) }2 P  v1 I' M  o6 Q
如果係咁咁真係唔洗考慮....