返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@; {6 a# G) @) B
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
: R, \+ z9 h& {8 d. j  [# h( Ftvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
6 Q: _9 O, L: k, d. q( o5 q1 m
黑色真係好型@@
: X1 ~; S" @) P% S( Q$ b3 [. M* r我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 ?7 g. g+ ?, N* J好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
4 t0 a3 Z2 d1 ~# m2 z: I+ ]% h0 dtvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
- q9 W  s* s' s
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
. Z: {# Q8 ]1 q6 {5 y* q好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvboxnow.com7 R" Q, X! o6 r  P
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D; U3 k/ Z- X
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
% W+ y6 I  r" A9 {1 K; `+ J5 P, W公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
9 `: E# R- R+ K% T5 ~' _& S5 itvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)- a! u- R! D, D
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb; ]: X" U- j+ P' W
我就鍾意one多d(所以訂左one)
) {, i2 v1 R. w. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) G. U3 ?, {: I6 m- `; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇' R( w, k% Z0 F3 F
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvboxnow.com* G* C" C# ~# @1 O# u
同埋我覺得one影相靚d
. q+ W  r+ R2 _$ P" v! _公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }, T- s6 c1 N2 }
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvboxnow.com  H" F0 n! ^- G% P+ E
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 a9 u& j$ Z' x0 J( [* J但S4好似都多左好多新功能..?
tvboxnow.com  T: q8 [. u% V) I. _6 L
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb( d! H; s  O! }2 C! k5 S2 ~2 m
同埋我覺得one影相靚d
, [' a) P' @4 J$ O# o: C  V, r' V你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
$ H7 S2 Q& D7 P6 A3 ?+ F8 x$ T; `+ i  |
如果講像素既話唔係S4高D咩
1 z8 E+ |5 r0 |7 X但S4好似都多左好多新功能..?
$ A9 n! u, Q; n0 p' x3 |1 J$ Q魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇. w4 ^! e; L0 M. Y9 G
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
& ?& J- n3 d; Z$ Y- Itvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
tvboxnow.com+ k( `) f( _4 C2 a$ t
如果講像素既話唔係S4高D咩
) `( e& k' i* P+ r- m魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
: Q- G8 }5 s4 [5 _2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇0 J4 ~9 O* b6 k0 Z0 K# \% g  C: H
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇# o, Y; ?3 U' M) @9 Y$ b
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvboxnow.com% b% ]: K6 p+ Y; K2 w, w9 o
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
& }+ t8 k. z! D9 v; M9 V樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
/ \/ I! m* F: }9 \( I1 j8 k公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....