返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐
; [  ^$ }. J: K# b! D3 B; M想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎8 q; g) n+ x$ k* e6 g: |
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐tvb now,tvbnow,bttvb; @6 C4 T. @8 U5 P4 ^/ [
想試下one好耐, 聽講影相好得* U7 ?8 S8 B4 G8 h9 Q. m
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
/ V1 c6 x' x, P' s1 X  N5 _) e
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎6 f1 F+ e5 y( Z6 F3 @
希望嬴到部one返黎!公仔箱論壇9 N; z, P! W3 q
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
: A' i& B% Z! v- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我運氣唔好...都唔敢諗呢樣( M: ^+ ~& x$ P' J. H
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
tvb now,tvbnow,bttvb* u5 t2 ~3 y3 Y. K0 I% ~3 f4 |
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣5 \. i; i4 p2 e+ \% h* `
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢公仔箱論壇5 D0 a- d# u/ f( u; e" g4 n/ ?! @6 ~
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o! m& `6 g/ ]+ _/ i
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐公仔箱論壇/ W6 `: F! F- w2 Z
想試下one好耐, 聽講影相好得
* \- I/ \8 N+ \% k" [巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f7 w# M3 K! P
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
* d" n3 R! B7 f& ?' _1 Ltvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
1 c9 e& F$ `  \$ q; N8 ^tvb now,tvbnow,bttvb如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
* p) e4 p# H$ @6 {8 G3 Y  g2 Btvboxnow.comone唔係得400萬像素咋咩?
! C: u+ O  o+ p  M5 q; L" G3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
6 {8 `+ b2 y- b9 R係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
6 |* y6 `7 i) _( I! q8 s( a
one唔係得400萬像素咋咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 E* _) \/ O. |3 p
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
- f' w# C: S0 {1 l( g8 Q6 \2 l- `
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
& z' m7 r4 Z" t" z) m5 Ltvb now,tvbnow,bttvb係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
1 ~" z+ n) o6 wtvboxnow.com巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 z1 ^3 X6 y9 _- K3 U8 R3 }+ a
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚tvboxnow.com- ~7 f% F. l8 G% W
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
* }, v! @% A* k/ C* |* U不過聽講好多人訂....tvboxnow.com% u/ ]. `7 L) I; R
bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
0 Q) d# L1 ~2 v- d- Etvb now,tvbnow,bttvb我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到