返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
% I7 r" Q/ d4 v% \公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k; g, j* `; D8 F# k1 `8 }+ h
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G公仔箱論壇4 v: ^/ p! q; r
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  P+ P, t' e0 V0 `$ q
下, 咁搵笨
) }- F/ Z9 p! E% B( E+ F不過佢3g同4g係咪同時出先?
公仔箱論壇& Z$ Z2 F2 ?% U" V+ z& t
下, 咁搵笨
, y+ p4 }( ~; G: U( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢3g同4g係咪同時出先?
0 N7 E8 u8 W: h5 vtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
. I  H# s% L. c0 }. w- d8 Q: j唔係呀, 4G版聽講會再遲Dtvb now,tvbnow,bttvb, D4 Q- M4 y) z) L# w
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
; ]. a5 A9 W0 g, ~) O+ O' S# B$ f* F7 y# stvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
  f* W6 B1 x" w4 {/ \; c- y: B% WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+. X$ ?8 B( P; g" o+ g
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
- G+ ?& T( M3 h$ W3 ^tvb now,tvbnow,bttvbskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
  E% _# F  q: G3 k! R% H+ ktvboxnow.com下..乜咁樣架tvb now,tvbnow,bttvb+ i' ]; F3 `* Z1 a4 z
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇/ _+ ]. J+ [' [- o+ Y1 F
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d6 U) L. V) ^$ X! \$ r
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
3 C( }' G! Y" s2 E
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
8 M( g0 w3 U. H7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢$ V3 m. s) q  P6 r3 i8 d6 F. B
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
公仔箱論壇7 `( k: e- n8 f  D; W% u" Z
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dtvb now,tvbnow,bttvb* Z5 X1 C# E$ h1 D7 K; Y
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 tvboxnow.com5 l$ [: p  U5 R' }( p
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: c9 @5 M9 K+ Z# r7 n1 U7 p
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
& E$ g8 _3 @' h  v* vtvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
+ w+ [3 }  p8 @- `( g* Z# W% l
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題/ u9 O) J" G# o/ w! y5 S2 G( X
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
2 \9 L2 X* @& YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重tvboxnow.com& Z( l/ l+ r2 A) Y
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvboxnow.com- U; B# \0 L* [
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇' ?  V- w- u# N$ Y5 \1 ~5 b! [+ u
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁