返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇8 B1 j/ Q- \9 ]& L
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
, Q9 e9 O+ _' a9 B0 U呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
; Y8 U* m' @: f4 w7 }$ {8 v
呢部好唔好用?未用過htc機
) M( [2 |& O: y% w, c) {你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
/ g2 ?( W2 L* D# ~( l2 F我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的( P' ~7 z4 j  ~
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
7 Y7 R* G( g' Q7 f4 x1 ?- T8 {tvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4993 [, @; \) o; I! i: D( [
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
* L% F4 y( N4 S
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇$ K/ {5 _; ~  J2 C
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
7 U" V+ P+ D  t: Z6 D! ?7 x5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
$ y3 Y3 A+ d' R6 S! q$ ktvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
9 i* r  P- q' H* Y: x% X8 e  V有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛8 }; n; ]2 e  f+ E
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
2 ]9 J% M8 A$ |5 stvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好- R+ [3 Z/ i9 _0 e5 E/ i
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
+ z- H: V8 X* z  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; @. f3 o; j# k8 w& M% e/ H& n
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
1 V! a' }, \# ^6 Y5 O# x2 b3 z, F( uhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. V3 r1 W" W# x: Y# [' V
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁- W% t( J" D3 A3 U
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037公仔箱論壇6 q$ o( w# v! v9 v: H, J) v9 k
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
# M/ c' ~' v1 g  E( j7 T; XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvboxnow.com9 o. f/ `) ]# Q9 o
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
) [# T6 l2 i; T# b' X  D# x% F0 C8 {你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
: T7 s: r* t. K+ N5 j% ?
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU