返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 04:44 PM 發表

咁既时间卖嗮啦。。
依家你果邊几點呀??
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 ngls 於 2008-11-27 04:53 PM 發表

原来猪猪也是辉哥的小小小奶哦。。。。
真係小小小............(省去71個小).....奶.......唔係......少少少少少.......奶
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 04:58 PM 發表

下午5.00了。。你个度哩??
1:00 am
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:06 PM 發表

咁夜未训,。。?
本來就訓架啦, 不過聽你講話去飲茶, 以為會有糯米雞食, 點知冇...
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:09 PM 發表

我记得我唔是咁叫他的。。
佢叫你肥豬, 你迷叫佢肥貓lor...
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:13 PM 發表

咁夜仲想吃。。?唔怕肥啊。。
我唔係最肥果個迷得lor....
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:15 PM 發表

肥豬+肥貓。。好嚄。。 不如就。。。
落雨係唔係叫火鍋最正.....
大家都走, 我都去瞓lor~~!!
早安~~!!!! 輝哥哥....
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-28 09:38 AM 發表

早晨啊。。形风妹妹。。。
輝哥哥今日有冇去飲茶???有冇糯米雞食呀??
依家乜野時間, 要睡?
原來係NY來的朋友~!
咁晚安~!
你又未训啊。。?
ckhooi74 發表於 2010-11-12 03:42 PM
我依邊仲早, 得..11:45PM 之嘛~!
噢,我以为1点咗。。
ckhooi74 發表於 2010-11-12 03:47 PM
因為上星期換咗時間嘛~!