返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagtvboxnow.com. [& U" Y) L/ \* d, V# i2 e4 n1 d! W
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! |) E0 g9 N: j+ ]
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好tvb now,tvbnow,bttvb' u7 V% M: Q1 S) h
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y' N: \( `3 p
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
( d  R. {/ J0 H8 n; P% H0 B唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?; U% h4 P0 K$ w- E" H( V! K4 i
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
公仔箱論壇7 p" R1 k: C) I  N/ e
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
tvboxnow.com6 F$ H# [4 E# a
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L4 ]7 T6 d0 ]! [5 W- X
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
5 N; G" _2 F, otvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvb now,tvbnow,bttvb% j! e8 A6 X" f4 f8 U' d
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
% F8 y- _% J& v, L/ O8 e公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題; e) j7 P8 X# \
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
  L' O, h: L2 S; f+ d* m下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
公仔箱論壇0 Z6 S  c' J! H* a8 H6 k- X/ W
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得deltvb now,tvbnow,bttvb  N3 H  ?5 o+ ]+ b3 p1 F
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
! U( [- v! Z& a  D
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvboxnow.com4 W% g) X' K" F6 O* h' w
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
9 g, m5 z' b. ~/ ~, c, J6 [i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
, P8 J8 _: S. T' {8 y我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
" g8 j& i- E( G/ }  ?tvboxnow.com好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
& `2 j4 e& v) ?1 _i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
公仔箱論壇3 U! d$ `4 Y% v& h2 E4 i; c0 I
one係咪最新個部?
. }+ n+ |- ]- M( o2 @. m- i+ Gtvb now,tvbnow,bttvb呢部好嗎?
6 h  A& `+ q- k9 X- V' a7 ?( M3 `我都覺得one正d, 個mon靚好多好多tvboxnow.com" q$ u: _' B+ K9 D- D
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
: F- I2 u  d$ {0 y2 |: H9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
, G7 v) `. m" u/ r# _6 k1 Z# r2 c% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
公仔箱論壇* z3 p1 P; Q  s2 u3 h
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??