返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
! c$ e6 n4 n/ _; F7 ~; `1 \% }tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) U4 f4 Q6 V6 V. v' |
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多tvb now,tvbnow,bttvb$ Z5 ~- S% K( ^" [
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
1 O8 D) U7 @; k/ E! e. _公仔箱論壇s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
3 b- ^* ]- M% Htvb now,tvbnow,bttvb点解samsung的设计师没啥新创意的?tvboxnow.com& c5 x% M5 q' ^% D: q) t) {
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
& i% s1 G9 Y8 U! D$ Ms4個mon好差?不過大dd@@& e: f" M" ^2 }- d* w5 L
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; N& p3 J! p2 P& L% q
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...tvb now,tvbnow,bttvb/ g+ c4 o0 R4 X: m+ q0 X7 y3 l
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( m+ y$ O) Y; X$ \8 R, I
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
( n* i8 p) p- s' s! r部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
4 ]7 I1 d/ [6 K& Itvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右+ K# f% N9 B: D( U
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  T/ K7 D, Z* y" I4 O
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
2 v( U2 o9 p6 H) X# n' w. l$ ?tvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右! c( r/ F3 h. S6 R/ [1 v2 t& M
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
" u& A; B* s0 c% N- x
下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇( U" \2 u/ c/ B( ?0 e+ U
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]! {" K( J0 C- r- d
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
( q8 C: i& [" O0 L公仔箱論壇你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
2 s6 E4 X. v, V) M8 [" {4 jtvboxnow.com下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O1 Z+ x; n) B, s" i; s
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 t$ j; X3 A0 R5 k
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快