返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D) d/ o: q" t9 p7 k# o$ y! l
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: X6 J* y+ R7 E, }8 n
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
; Q: B7 _& c  Itvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
3 M8 K% ^2 ?8 D9 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a4 b6 d& X' _5 v! F& n
点解samsung的设计师没啥新创意的?( B3 t! Q7 E0 a( F4 S7 {0 R
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
" R, \. c# }- u9 ~) U+ H- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4個mon好差?不過大dd@@tvb now,tvbnow,bttvb& c2 [8 |% u, Y8 u1 F
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e' N2 \% ~$ B# e' J
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 o& I- G8 c2 `/ A1 N8 y
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
) i" ?$ F# O2 T) `  ctvboxnow.com而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
7 J' c8 b- B6 B+ `部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去," C7 G0 ]! u. W
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
$ y# G' w: f1 z4 ctvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
; F  @1 i' Z* k4 Y) ~5 J8 E" ~2 i
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,' P7 }& E: _+ y) @) i! x  J
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
5 H# p* |, C3 R2 R1 Q+ h- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
( D# O7 l0 Y  f9 g8 D0 T1 jtvboxnow.com下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇+ ^, y" R4 }# B
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
1 V0 B. R  L/ U1 ~& ktvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
. n: x( u1 J2 j3 x# Z% d& r4 ]- F
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
! f% x! P' F$ i- ?/ E6 l. \5 M下點解得返8gb? d app冇得del咩tvb now,tvbnow,bttvb- c# S# o# V9 n" n$ C+ I7 J
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
9 h! @: T. E* @" w公仔箱論壇就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快