返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
( x  H! @! W2 W1 n: o5 D  H7 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
' C9 z+ v% @. t) q8 c) R! xtvb now,tvbnow,bttvb真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多tvboxnow.com0 a3 r! M! N' p$ E
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 b7 R  |+ {! D
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊tvb now,tvbnow,bttvb& v. J+ N+ J7 \" L# k2 \6 D# H
点解samsung的设计师没啥新创意的?tvboxnow.com# R/ }/ s9 Z; f( G4 I# D
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
7 O3 E7 X: F- s3 f1 }; Y1 Cs4個mon好差?不過大dd@@
0 c" m3 \; _+ Z3 ?$ u9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇& m' g/ m: T+ {  c& l" @1 B
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
* G* R& q* W2 e0 o! ?one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
  D8 X# }* s# k4 j$ ^8 m) I& l8 o. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb+ M4 _0 |2 z# A" J( I" D3 F! b
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
7 Z) _, F4 G3 n, p% [/ i公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
- h% o6 x! B) D, v/ A, l2 }tvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
! t6 N7 T4 F/ C# a公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去," q5 `7 P: O" Z% }
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
6 m* {' a) N( N6 G% t9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
  [8 ?  ?- y0 k: z9 x* e3 [tvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇: Q5 j; {$ U# b+ D. _9 ^  }: r
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ J! b; {. E7 c9 w' ]
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
0 ?  t( A/ f! K; }( ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
) n4 G& B; f5 u: J4 J公仔箱論壇下點解得返8gb? d app冇得del咩
4 s$ [& P5 c2 n9 T8 E9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
7 u( n  ~7 d8 s  ]9 l# t+ W1 L就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快