返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
9 c1 s+ ~- \! Y/ u+ S公仔箱論壇我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. x* L  X9 F1 ~/ e( u& Q9 ~5 l
我覺得one幾好, 自己都用緊
/ S4 t4 L! S% Y& c6 F米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
8 \8 J  l# g5 x* ]* N0 R
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG公仔箱論壇% ^! |! Y% e' L( u2 B
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 n9 O# H2 C: a9 \# Z6 d
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
9 B6 m) N3 [  L3 c/ vtvb now,tvbnow,bttvb下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
2 I& z8 s) P0 v# `7 R) Ftvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
公仔箱論壇7 Y  V' T0 [; w7 @* u
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
; S: N; H- P; p" [1 P" V) M5 d
one易唔易用呀?順嗎?
' w5 M& j( ~' \5 K$ S) n3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
公仔箱論壇& D1 _% e; H- t8 g& s
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
' E+ R* u: g8 r6 s  Ktvb now,tvbnow,bttvb順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
, f' i4 V/ ~5 w  [4 O5 s, g0 A  L易用呀, htc機既sense ui都好好用架1 ^) X3 U& Y( {0 b( C( y" u0 C
順, 我玩game同睇片都冇lag過
  D  |& S/ H% H5 a4 I) ^# G; Z米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
tvboxnow.com) g4 e1 j: O/ M0 Q
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
+ x: I& e& k, q2 b3 z8 @tvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
$ c/ W' C" }0 p9 q. P9 J1 \# a- F* Itvboxnow.com我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
7 {  o/ n, O6 gtvboxnow.com係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
3 W* W1 l5 @) i: }* @tvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! h: ^( u5 z6 T; I
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
3 Q: v  u( w, A( S我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
# T1 B7 y5 A2 _" g1 rtvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
tvboxnow.com" V0 P3 u2 I. N. d% o- _
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
tvb now,tvbnow,bttvb2 j* l6 v% A( X- i2 f
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dtvb now,tvbnow,bttvb" V2 d8 K$ N0 N) j' s
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
/ N1 ]: G$ S6 e) o) u* j2 N原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
) L' H: @9 f* T/ A: L% x& J0 W7 vtvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
6 ^4 \5 Y2 Z, V4 ^9 }1 C公仔箱論壇下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌