返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
8 E) W# O, T- [) X' Y& i% y3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
& H' P- ~, D6 X6 m公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
) i2 B+ {3 x3 i  }/ I2 |
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAGtvboxnow.com. Y3 g2 K+ l- M" d& Q
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 }6 H) z: t2 y& i0 O
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
' p, N, B6 X* ?" m( dtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
2 f+ N% f! Y$ y$ a公仔箱論壇我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
tvb now,tvbnow,bttvb# G& W" a1 C' R2 ^+ b* g& |5 u
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
$ y. k9 T0 m4 ?: c3 u- G( S" P+ G8 _maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
' n5 c  G8 c' y8 b4 k  L" q下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
tvboxnow.com+ d1 u9 X5 _3 U7 H# D- |
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
: T* U$ Y/ s4 Q" Gtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
0 ~" P% Q; {6 p" Y. k) O原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onetvboxnow.com4 K* O5 b' L( \2 r
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* p# N: F' Z+ P6 l1 A
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌