返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvboxnow.com- {9 s. z& h8 O
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
% |3 J2 c" Q3 f6 }( W5 q" z咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇. a. @7 D0 f2 D. Q3 `0 n
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
. n& H& `8 o- d) d! t. b' b米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
9 Q: r4 z: n+ V2 r( Y
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
: r% ~& |, z& }/ ~$ c& w公仔箱論壇講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱5 x' \2 Y# g- u8 {# ~
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
" |* r5 j6 d0 `' g連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb2 z9 \3 C9 P% }5 m8 v6 h
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
; j  O4 N3 o! t- m
連傾電話個d都會熱??
% k" `' K' @) o! f( W% d/ Ztvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
2 X0 d1 d6 o! L# ~公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
# K+ S3 g9 |+ ]  m) M9 ]8 P3 x
係, 用一陣就會熱
& U8 O$ g  g! u公仔箱論壇講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便0 E+ c# R, F" {6 ?) ?% p
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
: W# [8 e% o$ O/ _8 [SENSE TV係咩黎架??
, h6 n1 `0 E2 Q& a. ASENSE TV係咩黎架??
$ H" g- p3 c" x( c& w( i; B5 v2 c/ u魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
0 G; n, {6 h6 ]  M1 e公仔箱論壇可以將one當做遙控
) B, J/ U, f% f, i其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvboxnow.com# {: ~6 ?$ C- O6 T, i
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 l$ v# l8 j# _. @, ^" R. F
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb# h: E/ L6 @; a* z7 P9 @" w- ?
可以將one當做遙控tvboxnow.com, ^0 ]9 M) Z/ e/ W8 E
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
1 }" D+ e1 K" m  ?公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
# K* H7 }) n9 _" ^4 B! r2 Etvboxnow.com咁犀利4 Z9 D  D# p; e# g+ x1 u3 O
我今晚都出去試下部機先
6 d  \2 `: ~+ c; G4 r2 D我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
- B0 x! i+ h7 x! I/ V& R魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
6 h( @+ h1 k+ ftvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i3 T- ^# z" V4 y4 O: c: q& f
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇2 h9 ?6 x8 x0 r. U4 s+ Y
wow,你幫我打左支強心針
. L0 P$ E/ a# D" K- Ztvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?6 j% r- n/ o! z: O
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: K+ ~6 ?- n9 R1 b# S5 C# x0 u
我覺得d電都ok襟5 E; Y# P& Y7 W) m' C
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H0 m$ U7 @8 A$ ^; d. C
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm