返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvb now,tvbnow,bttvb- `4 M3 R! k- n* T3 P/ T& J
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
' U4 Y+ {, l8 S8 O# {! N& m+ otvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
1 z: I5 L2 M8 x" q  R咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
+ P: x0 l/ C9 Xtvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X3 V/ j, _. S! o) o
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
2 Z4 d/ W$ l8 i2 R* R  ?公仔箱論壇講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb/ Q4 r2 j2 S* A- z; @' J
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvboxnow.com& u1 z! c. B! w+ o& n2 h
連傾電話個d都會熱??
! F7 n  X  c) l- D! H我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
( e) w+ D* o% Z5 u7 B
連傾電話個d都會熱??
! d$ }7 N) P4 Z3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
9 x! M* d$ [& Z( {3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
0 G+ ]  X$ K2 o' K- C5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係, 用一陣就會熱
2 {0 L8 z# H) p5 o6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇' j9 C* p# N8 n( w
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
  q( E0 a$ W& M1 p# n1 l+ j0 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {! F& N, I$ J" e1 a) ~5 I. n
SENSE TV係咩黎架??7 X/ r7 ?" ^. N' ]1 _& q
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
' t' G5 p3 n$ P6 b2 T! vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
- X0 h- z6 E7 G+ s0 ]; Y9 O( j* r2 Ztvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...5 y! ?. g# f8 X4 I8 j
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
0 b0 j4 L. r) t5 F) b6 r  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇( j8 M6 o, ~' o" n! D8 u- D
可以將one當做遙控
7 g5 O5 A+ D4 h0 p3 F其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用( v. w6 y& b& O
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
9 Z' ^3 x( ?+ E# t% c
咁犀利" ?7 E$ `9 z  S+ z# ]4 g8 {
我今晚都出去試下部機先
  D, P7 q  I3 A% Y) \6 ~我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
  S7 ~9 o) \+ H魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
+ L* O# r8 Y8 I9 A& G+ K2 ^% [tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針tvboxnow.com# H# b5 k. J/ Y/ I0 s
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
: D2 V8 o$ ~& ^- N" ywow,你幫我打左支強心針
, ^4 S, K; W) |* V丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
! p+ p4 `+ K( \, q7 \5 ]公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
5 K  d  `# ^9 M4 s4 n7 V我覺得d電都ok襟公仔箱論壇, N& G4 `# T0 ]
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
6 q0 o: b! v- Z" [% S/ t公仔箱論壇http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm